پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ اسفند ۱۳۹۹، ۹:۳۵

نماینده ولی فقیه در استان کردستان:

پاسداشت مجاهدت مردم منطقه کردی از تاکیدات رهبر معظم انقلاب است

پاسداشت مجاهدت مردم منطقه کردی از تاکیدات رهبر معظم انقلاب است

سنندج- نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: کردستان سرزمین مجاهدت و ایثار است و تقدیر از مجاهدان این منطقه همواره از تاکیدات رهبر معظم انقلاب بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی روز دوشنبه در دهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت و مراسم رونمایی از تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب عصرهای کریسکان در سنندج با تقدیر از دست اندرکاران این برنامه و حوزه ادبیات جهاد و مقاومت اظهار کرد: بدون شک برگزاری اینچنین برنامه‌هایی قدردانی از مجاهدت‌های مردم منطقه کردی است.

وی با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص ویژگی‌های منطقه کردی افزود: این لفظ از ابتکارات رهبر معظم انقلاب است و ایشان پنج مورد را برای این منطقه بیان کرده‌اند.

حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در خصوص از حق بزرگ مردم منطقه کردی در پشتیبانی از نیروهای مجاهد انصار و مهاجر، همکاری با نیروهای انقلابی در خصوص حوادث اول انقلاب و هشت سال دفاع مقدس، ایمان راسخ آنان به اسلام، ارادت به اهل بیت (ع) و وفاداری آنان به ارزش‌های انقلاب اسلامی به عنوان ویژگی‌های مردم این منطقه یاد می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: تقدیم بیش از پنج هزار و ۴۰۰ شهید انصار و ۱۸ هزار شهید مهاجر سندی همیشگی بر جهاد و مقاومت در استان کردستان است و باید همیشه این مجاهدت‌ها پاس داشته شود.

کد خبر 5164479

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha