پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ اسفند ۱۳۹۹، ۲۳:۰۵

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد:

آمار مبتلایان به کرونای انگلیسی در یزد به ۲۱ نفر رسید

آمار مبتلایان به کرونای انگلیسی در یزد به ۲۱ نفر رسید

یزدـ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد از مثبت شدن تست کرونای جهش یافته موسوم به کرونای انگلیسی ۲۱ نفر در مناطق مختلف استان یزد خبر داد.

محمود نوری شادکام در گفتگو با خبرنگار مهر از شناسایی موارد جدید ابتلا به ویروس کرونای جهش یافته در شهرستان‌های میبد و اردکان خبر داد و اظهار داشت: تاکنون ۲۱ مورد مثبت مبتلا به کرونای انگلیسی در استان شناسایی شده‌اند.

وی عنوان کرد: در شبانه روز گذشته بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۵۸ بیمار مبتلای قطعی به کرونا در استان شناسایی شدند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: امروز دو مورد بیمار مبتلای قطعی به کرونای انگلیسی در شهرستان اردکان و یک مورد در شهرستان میبد شناسایی شدند.

نوری شادکام ادامه داد: تاکنون در شهرستان‌های یزد، اردکان، میبد، ابرکوه و خاتم، موارد ابتلا به کرونای انگلیسی دیده شده است.

وی یادآور شد: در شبانه روز گذشته ۳۹ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری شدند و در همین مدت، یک مورد فوت بر اثر کرونا دراستان به ثبت رسیده است.

.نوری شادکام عنوان کرد: در حال حاضر ۱۴۱ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد ۳۲ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه خدمات دریافت می‌کنند.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه سرعت انتقال ویروس جهش یافته کرونا، نسبت به ویروس قبلی بیشتر است، اهمیت استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی و شرکت نکردن در دورهمی‌ها بیش از پیش مورد تاکید است.

کد خبر 5165230

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha