۱۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۰:۳۹

رئیس سازمان صمت استان همدان مطرح کرد؛

نبود مرغ در بازار همدان ضعف سازمان صمت همدان نیست

نبود مرغ در بازار همدان ضعف سازمان صمت همدان نیست

همدان _ رئیس سازمان صمت استان همدان گفت: اینکه می‌گویند مرغ در مرغداری بود، اما در بازار نبود ضعف سازمان صمت نیست، چراکه اگر صمت کنترل نمی‌کرد مرغ وارد بازار همدان نمی‌شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا متین در جلسه ستاد امر به‌معروف استان همدان درباره وضعیت مرغ در همدان و نبود آن در بازار اظهار داشت: اینکه می‌گویند مرغ در مرغداری بود، اما در بازار نبود ضعف سازمان صمت نیست بلکه برعکس است چراکه اگر صمت کنترل نمی‌کرد مرغ وارد بازار همدان نمی‌شد و به استان‌های دیگر می‌رفت چراکه اختلاف قیمت مرغ در آن روزها با دیگر استان‌ها هفت هزار تومان تفاوت داشت.

وی افزود: این موضوع چند روز ادامه داشت و به دلیل گلایه آیت‌الله شعبانی موضوع در ستاد تنظیم بازار مطرح و مقرر شد میانگین قیمت استان‌های دیگر در استان همدان لحاظ شود چراکه ما پایین‌ترین قیمت مرغ را در بین استان‌ها داریم.

رئیس سازمان صمت همدان عنوان کرد: بازرسان سازمان صمت شبانه‌روزی پای‌کار هستند و از پنج اسفند ماه نیز با ورود به مسئله توزیع مرغ و تخم‌مرغ ضمن جریمه کردن واحدهای متخلف تلاش کردیم مرغ با قیمت مناسب به دست مردم برسد.

وی با تشریح مشکلات موجود برای توزیع گوشت مرغ در استان و پایین بودن قیمت گوشت مرغ در همدان نسبت به استان‌های دیگر بیان کرد: به مرغداران گفتیم شما به ما ۲۵ تن مرغ دهید تا نیاز بازار استان برطرف شود و باقی را به خارج از استان صادر کنید.

متین با اشاره به اینکه از آن زمان تاکنون ۵۴ پرونده تخلف تشکیل‌شده و موردبررسی قرارگرفته است، اظهار داشت: عمده این پرونده‌ها که مربوط به ۲۱۲ واحد صنفی مرغ فروشی می‌شود بنا بر گزارش‌هایی که از طریق مردم به سامانه ۱۲۴ گزارش‌شده تشکیل‌شده است.

وی درباره وضعیت آرد و نان نیز گفت: ما به‌شدت این مسئله را بررسی کرده و نظارت‌های لازم راداریم، اما آرد همدان با اندکی اختلاف قیمت در اختیار نانوایی‌ها قرارگرفته و برای پخت نان مصرف می‌شود.

رئیس سازمان صمت همدان با اشاره به اینکه آرد در مرز ایران به قیمت ۳۳۰ تومان فروخته می‌شود، مطرح کرد: برای بحث آسیابانی ۷۰ درصد یارانه و برای برق یک‌بیستم این موارد یارانه‌های پنهانی است که دیده نمی‌شود با این وجود مشکلات بسیاری وجود دارد کما اینکه به دلیل بالا بودن هزینه‌ها و به‌صرفه نبودن کار برای نانواها افزایش قیمت نان نیز در دستور قرار دارد.

وی درباره مسئله کمبود روغن در بازار همدان نیز عنوان کرد: ما هیچ‌گونه کمبودی در این عرصه نداریم، اما مردم به دلیل ضعف مادی بارها به فروشگاه‌ها مراجعه کرده و اقدام به خرید روغن می‌کنند به‌گونه‌ای که فقط در یک مورد تنها در یک روز ۸۰ تن روغن توزیع شد، اما بعدازظهر همان روز یک عدد روغن در فروشگاه‌های هدف پیدا نمی‌شد.

متین بابیان اینکه در این بخش ما توانایی برخورد با مردم را نداریم و چنین اجازه‌ای نیز قانون به ما نداده است، اظهار داشت: ذخیره روغن ما برای استان تا ۱۴۰۰ مهیا و آماده است و در این مسئله هیچ کمبودی نداریم کما اینکه با تولید روزانه ۱۵۰ تن روغن چهار استان دیگر از پشتیبانی می‌کنیم.

وی بیان کرد: در ۱۲ روز گذشته یک هزار و ۵۹۸ تن روغن خوراکی توزیع‌شده و توزیع به‌صورت روزانه همچنان ادامه دارد.

رئیس سازمان صمت همدان افزود: توزیع روغن در شهرستان‌ها و روستاهای استان انجام شده و یا در حال انجام است تا مشکلی در این بخش برای مردم پیش نیاید.

وی اظهار داشت: در بخش شکر نیز ما مشکلاتی داریم، اما به‌شخصه تعهد می‌دهم شکر مورد نیاز همدان تا تیرماه ۱۴۰۰ با قیمت ۸ هزار و ۷۰۰ تومان در بازار عرضه شود کما اینکه ۲۰ هزار تن شکر ذخیره داریم که صرفاً در فروشگاه‌های بزرگ استان توزیع می‌شود.

متین درباره وضعیت برنج و نحوه توزیع آن با اشاره به اینکه برنج هندی با قیمت ۱۸ هزار و ۵۰۰ در بین اقشار کم درآمد و کارخانه‌ها توزیع می‌شود، گفت: از توزیع این نوع برنج در بازار امتناع کرده‌ایم چراکه با این کار مشکلاتی ایجاد می‌شود.

وی مطرح کرد: سهمیه برنج پاکستانی استان نیز به مقدار ۵ هزار ۸۲۱ تن در نظر گرفته‌شده که از این مقدار ۳ هزار و ۸۹۲ تن توزیع شده است.

رئیس سازمان صمت همدان بابیان اینکه در بخش مرغ منجمد نیز تا ۲۵ اسفند روزانه ۱۲۰ تن در بازار توزیع می‌شود، افزود: از ۲۵ اسفند تا پایان این ماه قرار است روزی ۲۰۰ تن مرغ منجمد را از مرغداران تحویل بگیریم.

وی درباره گرانی میوه نیز بابیان اینکه در این بخش توجیهی نداریم چراکه صادرات سبب بروز چنین وضعیت شد، عنوان کرد: مهم‌ترین مسئله ما در این بخش مربوط به دو میوه سیب و پرتقال می‌شود که برای رفع این مشکل نیز هزار تن سیب و پرتقال خریداری‌شده است تا در شب عید مردم با مشکلی روبه‌رو نباشند.

متین تصریح کرد: باوجود پایین آمدن نرخ دلار قیمت کالاها بالا رفته است که متأثر از سیاست‌های اقتصادی کشور مبنی بر محدودیت واردات به دلیل کمبود ارز و دیگر مسئله‌ها است.

وی با تشریح وضعیت کنونی بازار و مشکلات به وجود آمده برای سرمایه‌گذاران مطرح کرد: اگر مشکلات ارزی کشور برطرف شود بسیاری از مشکلات نیز برطرف می‌شود.

کد خبر 5165311

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha