پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۰ اسفند ۱۳۹۹، ۸:۲۲

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری زنجان:

تجمعات به دادگستری معرفی می‌شود

تجمعات به دادگستری معرفی می‌شود

زنجان-مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری زنجان گفت: برگزاری هر گونه تجمعی در شرایط کنونی به دادگستری معرفی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود زمانی شامگاه سه شنبه در هشتاد و یکمین جلسه ستاد مدیریت و مقابله با کرونا که در استانداری زنجان برگزار شد، با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های اصلی در شرایط امروز، برگزاری هر گونه تجمع که باعث به خطر افتادن سلامت افراد می‌شود، است، افزود: بر همین استان و برای جلوگیری از شیوع بیش از پیش کووید – ۱۹ با هر گونه تجمع برخورد قانونی خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی به هیچ وجه سهل‌انگاری و عادی‌انگاری در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی هیچ‌کس قابل قبول نیست و در صورت گزارش، با تجمع‌کنندگان برخورد خواهد شد، تصریح کرد: متاسفانه طبق گزارش‌های واصله، سهل‌انگاری در دو روستای استان زنجان و برگزاری تجمعات باعث شد تا افراد زیادی در این روستا به بیماری کرونا مبتلا شوند.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری زنجان با اشاره به اینکه یکی دیگر از روستاهایی که شاهد تجمع در آن بودیم، مربوط به شهرستان ایجرود است، اظهار کرد: متاسفانه برخلاف روستای قبلی که همکاری خوبی با کادر درمانی و مسئولان داشتند، اهالی این روستا که تست کرونای ۱۳ نفر در آن مثبت اعلام شد، همکاری خوبی به عمل نیاوردند که همین امر باعث معرفی به دادگستری شد.

کد خبر 5166182

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha