آرش نجیمی در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت شیوع کرونا در استان اصفهان به جز منطقه کاشان اظهار داشت: طی ۲۴ ساعت اخیر دو هزار و یک بیمار مشکوک به کرونا به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مراجعه کرده است.
وی افزود: از این تعداد ۲۹۱ بیمار مبتلای قطعی به کرونا بودهاند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه از بیماران جدید شناسایی شده در مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه طی ۲۴ ساعت اخیر ۹۰ نفر بستری شدهاند، ادامه داد: در این بازه زمانی ۷۷ بیمار بهبود یافته کرونا نیز از مراکز درمانی ترخیص شدهاند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۴۷۲ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری هستند، ادامه داد: از این تعداد ۷۶ بیمار در بخش مراقبتهای ویژه نگهداری میشوند.
نجیمی آمار مرگ و میر بیماران مشکوک به کرونا طی ۲۴ ساعت اخیر را ۹ نفر اعلام کرد و گفت: تاکنون تست چهار نفر از این افراد مثبت کرونا بوده است.
نظر شما