۲۳ اسفند ۱۳۹۹، ۱۱:۳۹

رئیس حوزه‌های علمیه خواهران:

برنامه تحصیلی حوزه علمیه خواهران از نظر کیفیت تغییر می‌کند

برنامه تحصیلی حوزه علمیه خواهران از نظر کیفیت تغییر می‌کند

رئیس حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور گفت: برنامه‌های متعددی برای سال تحصیلی جدید داریم و به دنبال این هستیم که برنامه تحصیلی حوزه علمیه خواهران را از نظر کیفیت تغییراتی بدهیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت پور در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره ظرفیت پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران برای سال تحصیلی ۱۴۰۰۱۴۰۱ گفت: در حوزه پذیرش خواهران بنا بر گسترش نداریم به همین دلیل همچون سال‌های گذشته از بین ۲۰ هزار ورودی ۱۰ هزار نفر از داوطلبان پذیرش می‌شوند.

وی درباره برنامه‌های امسال مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، عنوان کرد: برنامه‌های متعددی برای سال تحصیلی جدید داریم و به دنبال این هستیم که برنامه تحصیلی حوزه علمیه خواهران را از نظر کیفیت تغییراتی بدهیم.

رئیس حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور افزود: به همین منظور ۱۱ گروه علمی تشکیل شده است که تغییرات در زمینه دانش‌های تفسیر، فقه، اخلاق بر مدار تربیت و کلام را بازنگری و مدیریت می‌کنند، این برنامه‌ها و تغییرات در راستای انتقال سریع مفاهیم و دانش به طلاب است.

حجت‌الاسلام بهجت‌پور با بیان اینکه تغییرات و برنامه‌ها جدید نیازمند اصلاح در چندین درگاه است، اظهار کرد: یکی از این تغییرات درباره پذیرش خواهران از بیوتات صالحه با استعدادهای مناسب است، همچنین تغییر دیگر برای قوی کردن حوزه از درون است که برای آن ۱۱ گروه از اندیشمندان بزرگ در یازده حوزه دانشی جمع شدند که این کار را انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: همچنین در راستای این تغییرات استانداردسازی و بالا رفتن ظرفیت استادان را به شدت در دستور کار قرار دادیم که سال آینده با بورسیه‌سازی بخشی از خانم‌ها، مراتب علمی استادان و کادر حوزه‌های علمیه خواهران از نظر علمی بالا برود.

رئیس حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور درباره تغییرات و اصلاحیه‌های جدید حوزه‌های علمیه خواهران، افزود: با هدف تأمین عدالت آموزشی، کشور را به چهار منطقه تقسیم کردیم که همه رشته‌ها و گرایش‌های تحصیلی حوزه در مناطق مختلف توزیع شود، در این صورت طلابی که امکان ندارند در استان خود تحصیل کنند در استان‌های همجوار به تحصیل مشغول می‌شوند.

حجت‌الاسلام بهجت‌پور درباره برنامه مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران برای فارغ التحصیلان، بیان کرد: در این زمینه تفاهم نامه‌های زیادی با مراکزی همچون سازمان تبلیغات اسلامی، انجمن روان شناسی، آموزش و پرورش نوشتیم و تلاش می‌کنیم که زمینه برای حضور اجتماعی کریمانه دانش‌آموختگان حوزه فراهم شود.

وی ادامه داد: در مقایسه با آقایان متأسفانه بانوان طلاب ما معمولاً کمتر دیده می‌شوند یا مراکز خاص فعالیت‌های دینی زنان هم اندک هستند، اما با این وجود ما تلاش کردیم زمینه فعالیت‌های اجتماعی آنها را در زمینه تبلیغ فراهم کنیم به همین منظور گفتگو و تفاهم‌نامه‌های خوبی انجام شده است که معاونت‌های مختلف مرکز مدیریت در تلاش هستند این فرصت‌ها را بالفعل کنند.

کد خبر 5168273

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha