پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۳۶

دیدار طباطبایی با رییس فدراسیون جهانی؛

اسپینوز: کاراته ایران مورد احترام ماست

اسپینوز: کاراته ایران مورد احترام ماست

رییس فدراسیون جهانی کاراته گفت: من به کاراته ایران علاقه دارم و این تیم با توجه به قدرت و موفقیتهایی که کسب کرده، مورد احترام بنده و فدراسیون جهانی کاراته است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فدراسیون کاراته، سید حسن طباطبایی رییس فدراسیون کاراته در حاشیه رقابت های کاراته وان استانبول ۲۰۲۱ با اسپینوز رییس فدراسیون جهانی کاراته دیدار و گفت و گو کرد.

در این دیدار اسپینوز از کاراته ایران به عنوان یکی از قدرتهای جهانی یاد کرد و گفت: من به کاراته ایران علاقه دارم و این تیم با توجه به قدرت و موفقیتهایی که کسب کرده، مورد احترام بنده و فدراسیون جهانی کاراته است. ما این امادگی را داریم که از ظرفیت های کاراته ایران بیش از قبل استفاده کنیم.

وی افزود: کاراته ایران چه در رقابت های جهانی و چه در مسابقات لیگ کاراته وان از تیم های فعال و موفق بوده است. همچنین کاراته کاهای ایرانی در راه سهمیه المپیک نیز عملکرد بسیار خوبی داشتند و از تیم های موفق جهان جهت راهیابی به بازیهای توکیو بودند.

در این دیدار طباطبایی نیز از اعطای یک کرسی در کمیته فنی فدراسیون جهانی به ایران تقدیر و تشکر کرد و ابراز امیدواری نمود با توجه به ظرفیت عظیم کاراته ایران، بازهم این کشور بتواند سهمی در کرسی های بین المللی داشته باشد.

رییس فدراسیون کاراته کشورمان همچنین بابت پوشش مناسب رقابت های سوپر لیگ کاراته ایران در سایت فدراسیون جهانی از اسپینوز تشکر کرد.

لازم به یاداوری است که مسابقات کاراته وان استانبول از روز جمعه با حضور تیمهای ۷۲ کشور جهان آغاز شده و تا یکشنبه نیز ادامه خواهد داشت.

کد خبر 5168582

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha