پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۲۲

مدیرکل هواشناسی استان زنجان:

وزش باد شدید زنجان را فرا می گیرد

وزش باد شدید زنجان را فرا می گیرد

زنجان-مدیرکل هواشناسی استان زنجان از وقوع وزش باد شدید در استان زنجان طی چند روز آینده خبر داد.

محمدرضا رحمان نیا در گفتگو با خبرنگار مهر به وضعیت جوی استان زنجان طی چند روز آینده اشاره کرد و گفت: آسمان استان صاف تا قسمتی ابری بوده و بارش باران و برف برخی از مناطق استان را فرا می‌گیرد.

وی از وقوع وزش باد شدید در استان زنجان خبر داد و اظهار کرد: وزش باد در روزهای اواخر هفته شدیدتر می‌شود که در این میان به مردم توصیه می‌شود در کنار ساختمان‌های نیمه کاره و درختان فرسوده تردد نکنند.

مدیرکل هواشناسی استان زنجان به وضعیت دمای هوای استان زنجان طی چند روز آینده اشاره کرد و گفت: دمای هوای استان روند افزایشی داشته و هوا گرم می‌شود.

رحمان نیا تاکید کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته زنجان با دمای هفت درجه سانتیگراد زیر صفر سومین مرکز استان سرد کشور به ثبت رسید.

وی به دمای فعلی شهر زنجان اشاره کرد و ابراز داشت: دمای فعلی هوای شهر زنجان منفی دو درجه سانتی گراد است که نسبت به روز گذشته در همین ساعت ۲ درجه سانتیگراد سردتر شده است.

کد خبر 5169054

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha