به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مهدی عباسی ظهر دوشنبه در نشست هم اندیشی با مدیران رسانههای استان مرکزی با اشاره به رویکردها و عملکرد اداره کل تبلیغات استان مرکزی در سال جاری عنوان کرد: ما مجموعه تبلیغات اسلامی را به عنوان یک نهاد ظرفیت ساز، تنظیم گر و تسهیلگر فرهنگی تعریف کردیم و به دنبال تصدگری نیستیم بلکه ظرفیت سازی اولین رسالت این سازمان است، تنظیم گری روابط فرهنگی خصوصاً در بین نهادهای فرهنگی مردمی، دومین رویکرد و رکن هویت این سازمان است و سومین رویکرد این سازمان تسهیلگری است.
وی ادامه داد: ناظر به این سه رویکرد، تبلیغات اسلامی استان مرکزی سیاستگذاری و اقداماتی را انجام داد که اولین مؤلفه خدمات اجتماعی بود در ذیل این خدمات، قرارگاه حاج قاسم سلیمانی ایجاد شد که با همکاری و مشارکتهای بسیج، سپاه روح الله، هلال احمر، ائمه جمعه و دانشگاه علوم پزشکی استان این قرارگاه در استان آغاز به کار کرد و در هر مسجدی که به عنوان مسجد سلامت محله مشخص شد امام جماعت آن مسجد که با تبلیغات استان مرکزی مستقیماً فعالیت میکرد و با همکاری پایگاه بسیج آن محله محور خدمت رسانی قرار گرفتند.
جمع آوری ۴ میلیارد تومان کمکهای مومنانه توسط هیأتهای مذهبی
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: تبلیغات اسلامی استان مرکزی در اجرای طرح شهید سلیمانی رتبه نخست کشور را کسب کرد و از اقداماتی که هیأتهای مذهبی در ایام کرونا انجام دادند جمع آوری ۴ میلیارد تومان در قالب کمکهای مومنانه بود که این مبلغ در قالب طرح سلامت شهید سلیمانی در اختیار خانوادههای آسیب دیده از کرونا قرار گرفت.
حضوز ۱۲۰ طلبه در بیمارستان و خدمترسانی به بیماران کرونایی
عباسی اظهار کرد: ۱۲۰ طلبه تبلیغات استان مرکزی به صورت جهادی در شیفتهای بیمارستانهای که بیماران کرونایی بستری بودند، حضور یافتند و با کمک و همت بسیاری از طلاب جهادی، هیچ فوتی کرونا بدون غسل و رعایت آداب کفن و دفن، خاکسپاری نشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ هیأتهای مذهبی استان را با همکاری کمیته امداد استان به عنوان مرکز امور خیریه مجوز خواهیم داد و از آن حمایت خواهیم کرد که هیأتهای مذهبی استان در بحث خدمات اجتماعی ورود جدی تری داشته باشند. در فاز اول این اقدام ۳۰ هیأت مذهبی استان را وارد این فضا خواهیم کرد.
وی گفت: فاز دوم فعالیتهای اداره تبلیغات استان مرکزی تدوین نظام مسائل استان است به همین خاطر برای محقق شدن این امر واحد رصد و پایش مسائل فرهنگی را راه اندازی کردیم و هم اکنون بانکهای اطلاعاتی این واحد همچون بانکهای اطلاعاتی مساجد، فعالین فرهنگی و فعالین تبلیغی تکمیل شده است.
عباسی با اشاره به برگزاری اردوهای آموزشی توانمند سازی مبلغان تبلیغات استان مرکزی، بیان کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون ۴ دوره برگزار شد و بالغ بر ۱۱۰ مبلغ مستقر در روستاها و نقاط شهری را در این اردوها شرکت کردند و در بحث توانمند سازی مبلغان استان مرکزی جز استانهای برتر کشور شناخته شد.
برگزاری ۳۵ نشست حوزه بین الملل در استان مرکزی
مدیرکل تبلیغات استان مرکزی ادامه داد: برگزاری نشستهای تخصصی تحلیل فضای بین الملل یکی دیگر از اقدامات تبلیغات اسلامی استان در حوزه توانمند سازی مبلغان بوده است که بالغ بر ۳۵ نشست با حضور ۵ میهمان غیر ایرانی در استان مرکزی برگزار شد.
افتتاح «مرکز تخصص تربیت مبلغ» در اراک
عباسی تاکید کرد: تبلیغات اسلامی استان مرکزی توانمند سازی فعالین فرهنگی در سال ۱۴۰۰ با قوت بیشتری دنبال خواهد کرد و قرار است در سال آینده «مرکز تخصص تربیت مبلغ» در اراک افتتاح خواهد شد که این مرکز کل نیاز تبلیغی استان را تأمین میکند.
وی با اشاره به اینکه یکی از اولویت این سازمان پرداختن به موضوعاتی همچون نشاط اجتماعی است، گفت: در حوزه نشاط اجتماعی تبلیغات اسلامی استان مرکزی دارای ۹ پایگاه اجتماعی در شهرستانهای اراک و ساوه است و به دنبال این هستیم در سال آینده تعداد این پایگاهها در سایر شهرستانهای استان افزایش دهیم.
مدیرکل تبلیغات استان مرکزی در ادامه گفت: در بحث پایگاههای اجتماعی یکی از پایگاههای اجتماعی تبلیغات استان مرکزی به عنوان پایگاه برتر شناخته شد. یکی دیگر از محورهای این سازمان در حوزه نشاط اجتماعی برگزاری یک سری جشنهای مناسبتیهای مذهبی و حضور در پارکها، محیط باز و غیره است.
۳۰ برنامه در ماه مبارک رمضان با کمک فعالین قرآنی روی آنتن صدا و سیمای استان مرکزی میرود
وی تصریح کرد: تبلیغات استان مرکزی از روز چهارشنبه مورخ ۲۷ اسفندماه با صدای و سیمای استان مرکزی در بحث برنامههای تولیدی مشارکت خواهد داشت و دیگر برنامههای صدا و سیما در حوزه معارف، دیگر گزارشی نیست و در اولین گام ۳۰ برنامه برای ۳۰ شب ماه مبارک رمضان با کمک فعالین قرآنی و اتحادیه مؤسسات قرآنی استان بر روی آنتن صدا و سیمای استان مرکزی خواهد رفت.
مدیرکل تبلیغات استان مرکزی عنوان کرد: مجموعه سیاستگذاری تبلیغات استان مرکزی برای سال آینده این است که در دو حوزه بطور ویژه فعالیت کند و تمامی برنامههای این اداره کل در این دو حوزه تخصصی به طور ویژه دنبال خواهد شد. حوزه اول، حوزه خانواده است که برای بحث استحکام خانواده تبلیغات اسلامی استان مرکزی در سال آینده به طور جدی ورود خواهد کرد و تمام برنامههای این مجموعه به سمت این حوزه جهت داده خواهد شد که تمامی مساجد، هیأت مذهبی، دارالقرآنها در خدمت برنامههای حوزه استحکام خانواده فعالیت کند.
استحکام خانواده و فضای مجازی اولویت تبلیغات اسلامی در سال ۱۴۰۰ است
وی ادامه داد: حوزه دیگر، حوزه فضای مجازی است که در این زمینه تبلیغات اسلامی استان مرکزی گروه تولید محتوا خود را فعال کرده است و تاکنون ۱۸ محصول در حوزه فضای مجازی تولید کرده است.
عباسی گفت: با شبکه سازی که تبلیغات اسلامی استان در بین مبلغان خود انجام داده است، در سال آینده چند اقدام را دنبال میکند، اقدام اول این است که از بین مبلغان، راهبر تخصصی فضای مجازی تربیت شود، اقدام دومی که به موازات این کار انجام میشود در دو فضای دفاع از آموزههای اسلام به طور ایجابی، محتواهایی را برای فعالین و مبلغان فرهنگی تهیه میکنیم و قسمت دیگر در بخش رصد شبهات و پاسخ به شبهات است که مبلغان تخصصی در این حوزه فعالیت میکنند.
وی عنوان کرد: اداره کل تبلیغات اسلامی استان دارای ۶ مدرسه صدرا است و قرار است در سال آینده بیش از گذشته این مدارس تقویت شوند و قرار است ۲ مدرسه دیگر در دو شهرستان استان در سال آینده افتتاح شود.
مدیرکل تبلیغات استان مرکزی با اشاره به فعالیتهای مرکز آموزش مداحی تبلیغات اسلامی استان مرکزی، اظهار کرد: این مرکز توانست به ۴۰۰ نوجوان آموزشهای تخصصی مداحی ارائه کند و قرار است در سال آینده مرکز آموزش مداحی تبلیغات اسلامی استان مرکزی در چند شهرستان بزرگ استان راه اندازی و تأسیس شود.
نظر شما