به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، اقتصاد مقاومتی راهبرد اصلی کشور در مقابل تهدیدها و تحریمهای اقتصادی است که با افزایش قدرت خرید و البته تقویت تولید و پول ملی قابل تحقق است. یکی از تلاش نتایج چالشهای اقتصادی مقابله با خرید و فروش و رونق اقتصادی است و به تعبیری، افزایش خرید و فروش و رونق اقتصادی منجر تقویت قدرت خرید مردم خواهد شد.
در این میان، چند سالی است که خرید و فروشهای اینترنتی در کشور رواج یافته و مردم خرید و فروش اینترنتی را در اولویت خود قرار داده اند. معاملههای اینترنتی منجر به کاهش هزینهها برای خریدار و فروشنده شده و زمان را به نفع خریدار و فروشنده کند کرده است.
لذا، رونق فعالیتهای اقتصادی اینترنتی توسط مجموعههای اقتصادی اینترنتی و حتی شبکههای اجتماعی، «خرید زمان» را برای طرفین به ارمغان آورده است.
و اما، یکی از آسیبهای جدی معاملههای اینترنتی، سواستفاده برخی از بستر است از جعل در کالا و محصول گرفته تا غش در معامله و خرید و فروشهای غیرواقعی برای فریب. این مهم تا حدی توسط فرصت طلبان تشدید شده که اصل فعالیت اقتصادی اینترنتی را تحت الشعاع قرار داده و به بی اعتمادی در این زمینه دامن زده بود.
پلیس فتا و نیروی انتظامی در این زمینه بارها هشدارهای لازم را داده اند اما واقعیت این است که بعضاً رقم پولی برخی از این موارد مانع پیگیریهای قضائی از سوی خریدار و حتی پلیس شده و انگیزه لازم را برای تعغیب قضائی کلاهبردارانی به دلیل مواردی چون ۱۰۰ هزار تومان سلب کرده است.
به هر تقدیر، پیدا کردن راهی برای مقابله با فرصت طلبان و کلاهبرداران یک ضرورت بود که بر همین اساس، اپلیکیشن «تضمین چی» با در نظر گرفتن تمام ابعاد و تبعات احتمالی توسط نخبگان طرحی و اجرایی شده است.
«تضمین چی» برای حراست از هویت فعالان اقتصادی اینترنتی واسطهای بین خریدار و فروشنده است تا هیج فرصت طلبی نتواند اخلالی در روند فعالیت اقتصادی فعالان کسب و کار اینترنتی کند.
با ابن توصیف «تضمین چی» گامی مهم برای پایداری و استمرار کسب و کار اینترنتی و البته توسعه این فعالیت اقتصادی مدرن آنهم در شرایط خاص کرونایی است.
تضمین چی به مردم اطمینان میدهد تا خرید اینترنتی مورد نظر خود را مطابق با واقعیت و با اصالت سنجی کیفیت صورت دهند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
نظر شما