پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۱۱

نوسازی ۷ زمین چمن محلی در جنوب شرق تهران

نوسازی ۷ زمین چمن محلی در جنوب شرق تهران

شهردار منطقه ۱۵ گفت: ۷ زمین چمن مصنوعی در قالب پروژه‌های توسعه محلی در روزهای پایانی سال در منطقه ۱۵ نوسازی و تحویل شهروندان شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، موسی تیزرو- وحیدرضا انارکی محمدی شهردار منطقه ۱۵ با اعلام این مطلب گفت: عملیات نوسازی ۷ زمین چمن مصنوعی در محله‌های منطقه ۱۵ به منظور توسعه فضاهای ورزشی و تفریحی، و در راستای تحقق شعار «تهران شهری برای همه» در روزهای پایانی سال به اتمام رسید و در اختیار شهروندان قرار گرفت.

وی اضافه کرد: زمین‌های چمن از مهمترین مراکز ورزشی محله‌ها اند که طی سالهای گذشته دچار فرسودگی شدید شدند و با درخواست شورایاران در پروژه‌های کوچک مقیاس بازسازی مجدد آنها تعریف شد.
شهردار منطقه ادامه داد: عملیات زیرسازی و تعویض زمین چمن مصنوعی ۱ و ۲ در بوستان ولیعصر (عج)،گلزار، گلگشت، مبعث، فجر و خاور شهر در نواحی هفتگانه منطقه به اتمام رسید و همزمان با فرارسیدن بهار، تحویل شهروندان شد.

شهردار منطقه در پایان با تاکید بر اینکه در پروژه‌های کوچک مقیاس بر رفع کم و کاستی‌های محله توجه شده تا ضمن جلب مشارکت شهروندان در تصمیم گیری ها و تقویت حس تعلق خاطر به محله، کیفیت زندگی ارتقا داده شود، افزود: مدیریت شهری به منظور ساماندهی عادلانه تر خدمات؛ به سطوح محله‌ای در شهر توجه داشته و سیاست اجرای پروژه‌های محله محور را در دستور کار قرار داده است.
براساس این گزارش، عملیات ترمیم زمین چمن مصنوعی آزادگان، نباتی، دارالقرآن و شاهد نیز در دستورکار معاونت اجتماعی قرار دارد.

کد خبر 5171348

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha