پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۰ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۰۶

سفیر آمریکا در آنکارا هشدار داد:

عواقب جدی خرید سامانه اس – ۴۰۰ روسی برای ترکیه

عواقب جدی خرید سامانه اس – ۴۰۰ روسی برای ترکیه

سفیر آمریکا در آنکارا، ضمن مخالفت جدی با خرید سامانه موشکی اس – ۴۰۰ روسی توسط ترکیه، گفت که این اقدام عواقب جدی برای آنکارا در پی خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی صباح، «دیوید سترفایلد» سفیر آمریکا در ترکیه در گفتگو با شبکه تلویزیونی «بی بی سی تُرک»، ضمن انتقاد از تصمیم آنکارا برای خرید سامانه موشکی روسیه اس – ۴۰۰، خواستار توقف این خرید شد.

وی در گفتگوی خود با اشاره به این نکته که نقاط اشتراک آنکارا و واشنگتن بیش از موارد مورد اختلاف دو طرف است، تاکید کرد که موضوع خرید اس – ۴۰۰، یکی از مشکلات بزرگ میان دو طرف است.

سترفایلد با تهدید تلویحی دولت ترکیه گفت: خرید اس – ۴۰۰ عواقب جدی در پی خواهد داشت. وی همچنین تاکید کرد که ترکیه باید روند خرید این سامانه موشکی روسی را فورا متوقف کند.

این دیپلمات ارشد آمریکایی گفت: این تنها راه حلی است که ما می‌توانیم در کنگره از آن دفاع کنیم. تنها راه حل معضل اس – ۴۰۰ این است که ترکیه این سامانه را در اختیار نداشته باشد.

وی همچنین با اشاره به عضویت ترکیه در ناتو، ابراز امیدواری کرد که تصمیمات اتخاذ شده در جریان نشست اتحادیه اروپا آنطور که باید، پیش برود.

کد خبر 5173548

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha