پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ تیر ۱۳۸۶، ۱۱:۴۰

وزیر آموزش و پرورش :

المپیاد جهانی فیزیک به درک فرهنگ‌های متقابل کمک خواهد کرد

المپیاد جهانی فیزیک به درک فرهنگ‌های متقابل کمک خواهد کرد

محمود فرشیدی گفت : برگزاری المپیاد جهانی فیزیک مایه مباهات جمهوری اسلامی ایران است و امیدواریم برگزاری چنین رویداد بزرگ علمی به درک فرهنگ های متقابل منجر شود.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر، دکتر محمود فرشیدی وزیر آموزش و پرورش گفت : فیزیک می تواند باعث ایجاد فناوریهای نوین در راستای رفاه انسانی شود و بنابراین بهره گیری از آن برای تمامی کشورها ضروری است.

وی افزود : یکی از اهداف مهم المپیادهای علمی تشویق جوانان برای درک بهتر از فرهنگهای متقابل است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد : امیدوارم با برگزاری المپیاد در اصفهان این شهر تاریخی، جمهوری اسلامی ایران مجال مناسبی برای رسیدن به چنین هدفهایی را فراهم آورد.

فرشیدی با اشاره به نتایج درخشان دانش آموزان ایرانی درالمپیادهای مختلف علمی در گذشته افزود : ما در پی آن هستیم که این حرکت علمی را در سطح کشور گسترش دهیم و یکی از اهداف مهم ما تربیت دانشمندان تاثیرگذار بوده است.

وی افزود : امیدوارم در این مجال ارزشمند تیم های شرکت کننده با خاطراتی ماندگار به میهن خود بازگردند.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد : من به نمایندگی از خود و تمامی برگزارکنندگان مسابقات از حضور دکتر حداد عادل که خود نیز سابقه درخشانی در عرصه فیزیک دارند قدردانی می کنم.

در مراسم افتتاحیه علاوه بر وزیر آموزش و پرورش، دکتر حداد عادل رئیس مجلس شورای اسلامی و پرفسور گورژوفسکی دبیر کل المپیاد جهانی فیزیک حضور دارند.

المپیاد جهانی فیزیک با شرکت ‪ 70‬کشور جهان، 22 و ‪ ۲۳‬تیرماه در اصفهان برگزار می ‌شود. در روزهای 23 تا 31 تیر ماه نیز برای تیم های شرکت کننده برنامه فرهنگی قابل توجهی تدارک دیده شده است.

کد خبر 517367

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha