پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ فروردین ۱۴۰۰، ۱۰:۵۲

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

وزش باد شدید در سیستان و بلوچستان/ احتمال اختلال در تردد جاده ای

وزش باد شدید در سیستان و بلوچستان/ احتمال اختلال در تردد جاده ای

زاهدان - مدیر کل هواشناسی سیستان وبلوچستان گفت: وزش باد شدید همراه با گرد و خاک از فردا در شمال، مرکز و برخی نواحی شرقی و غربی استان موجب کاهش دید و کاهش کیفیت هوا می شود.

محسن حیدری در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های همدیدی و آینده نگری هواشناسی از اواخر وقت فردا وزش باد شدید همراه با گردوخاک در شمال استان سیستان و بلوچستان روی می‌دهد که در نقاط مستعد موجب خیزش گرد و خاک می‌شود.

وی با اشاره به اینکه از روز دوشنبه دمای هوا در برخی مناطق استان سیستان و بلوچستان حدود ۱۰ تا ۱۵ درجه کاهش می‌یابد، افزود: وزش این باد علاوه بر نفوذ توده هوای سرد در برخی ساعات موجب کاهش دید افقی و اختلال در تردد در این مناطق می‌شود.

مدیر کل هواشناسی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه طی این مدت در نوار شرقی و غربی استان نیز وزش بادهای شمالی نسبتاً شدید برآورد می‌شود، ادامه داد: دریای عمان نیز از روز یکشنبه تا روز سه شنبه نسبتاً مواج است.

مدیر کل هواشناسی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه طی این مدت احتمال خسارت به محصولات گلخانه‌ای وجود دارد، تصریح کرد: توصیه می‌شود در زمان وزش باد از سفرهای غیر ضروری پرهیز و از فعالیت در ارتفاعات به ویژه کارهای ساختمانی خودداری شود.

کد خبر 5176388

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha