"ابو یاسرعادل عون" در گفتگو با گروه بین الملل خبرگزاری مهر درباره پیامدهای جنگ تابستان گذشته رژیم صهیونیستی علیه لبنان اظهار داشت : تخریب زیرساختهای لبنان به ویژه در بقاع، بعلبک، ضاحیه و تخریب 90 درصد روستاها و شهرهای جنوب لبنان و به شهادت رساندن بیش از هزار و دویست تن از مردم لبنان و آواره کردن بیش از یک میلیون و پانصد هزار تن از جمله پیامدهای جنگ 33 روزه به شمار می رود.
وی درباره تاثیرات جنگ 33 روزه بر مقاومت خاطرنشان کرد : طبیعی است که در جنگ، تلفات انسانی، نظامی و ... رخ دهد اما جنگ 33 روزه بر روحیه مقاومت تاثیرمنفی نداشت، بلکه مبارزان حزب الله از میدان جنگ پیروزمندانه بازگشتند به طوری که مقاومت حزب الله در حال حاضر قدرتمند تر از گذشته است.
ابو یاسر عون درباره اختلافات داخلی و بحران سیاسی در رژیم صهیونیستی که پس از جنگ با لبنان به وجود آمده است، به مهر گفت : پس از شکست ارتش رژیم صهیونیستی و از بین رفتن اسطوره شکست ناپذیری این رژیم، پذیرش این شکست برای مسئولان صهیونیستی دشوار بود، لذا با وجود اینکه اسرائیل برای هجوم نظامی به حزب الله برنامه ریزی کرده بود و حتی بدون اسارت 2 نظامی اسرائیلی جنگ علیه لبنان را آغاز می کرد، اما پس از شکست این رژیم در جنگ 33 روزه هر کدام از مقامهای رژیم صهیونیستی تلاش می کرد دیگری را عامل شکست در جنگ معرفی کند. ما در جریان جنگ و پس از آن شاهد رسوایی های اخلاقی و مالی مقامهای رژیم صهیونیستی بودیم. این امر بیانگر عدم ثبات در رژیم صهیونیستی است و این مسئله نشان می دهد که اسرائیل علاوه بر شکست نظامی، دچار شکست سیاسی، اجتماعی و اقتصادی شده است.
رئیس دفتر جنبش امل در تهران در پاسخ به این پرسش که چرا با وجود اینکه مزارع شبعا همچنان در اشغال رژیم صهیونیستی قرار دارد، اما تلاش می شود از طریق صدور قطعنامه های مختلف حزب الله خلع سلاح شود، خاطر نشان کرد : بله مزارع شبعا همواره تحت اشغال قرار دارد، لذا تا زمانی که رژیم صهیونیستی از این مناطق عقب نشینی نکند، مقاومت سلاح های خود را بر زمین نخواهد گذاشت، اما پرسشی که مطرح می شود اینکه آیا حتی اگر حزب الله، سلاح های خود را بر زمین بگذارد، تضمینی برای جلوگیری از تجاوزات رژیم صهیونیستی وجود دارد؟ و این در حالی است که رژیم صهیونیستی از زمان تاسیس خود سیاست تجاوز را در پیش گرفته است.
وی افزود: اما تلاش برای خلع سلاح حزب الله در واقع تلاش برای حمایت از رژیم صهیونیستی است، زیرا سلاح مقاومت همچون خاری در چشمان آمریکا و همپیمانان آن در لبنان و منطقه به شمار رفته و علاوه بر این اجرای پروژه های آمریکا و اسرائیل در منطقه به ویژه تشکیل خاورمیانه ای جدید را با دشواری مواجه خواهد کرد.
ابویاسرعادل عون در پاسخ به این پرسش که آیا حزب الله خواهد توانست در صورت حمله مجدد رژیم صهیونیستی به لبنان ، این رژیم را شکست دهد، گفت: همانطور که گفتم مقاومت حزب الله در حال حاضر قدرتمند تر از گذشته است و آمادگی مقابله با هر تهاجم جدید به لبنان را دارد. اما در اینجا باید به نکته ای اشاره کنم که تهاجم نظامی آینده رژیم صهیونیستی تنها علیه لبنان، سوریه یا ایران صورت نخواهد گرفت، بلکه این تهاجم تهاجمی منطقه ای و بین المللی خواهد بود. اما باید بگویم که همپیمانان حزب الله در برابر این تهاجم سکوت نکرده و شکست نخواهند خورد.
لازم به ذکر است،ارتش رژیم صهیونیستی روز 21 تیر1385 (12 جولای 2006) به بهانه اسارت دو نظامی خود توسط مبارزان لبنانی، از زمین و هوا و دریا، مناطق مسکونی و تاسیسات زیربنایی لبنان را آماج حملات خود قرار داد؛ جنگ نابرابری که 33 روز به طول انجامید.
جنگ ظالمانه و تمام عیار رژیم صهیونیستی به لبنان با حمایت وچراغ سبز آمریکا و سکوت مفتضحانه جامعه بین المللی صورت گرفت، اما ایستادگی جانانانه رزمندگان حزب الله در نهایت به ناکامی طراحان این ماجراجویی شکست خورده منجر شد.
نظر شما