پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۸ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۳۴

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند:

۲۲ بیمار جدید مبتلا به کرونا در خراسان‌جنوبی شناسایی شد

۲۲ بیمار جدید مبتلا به کرونا در خراسان‌جنوبی شناسایی شد

بیرجند- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: ۲۲ بیمار جدید مبتلا به کرونا در خراسان‌جنوبی شناسایی شد.

کامبیز مهدی‌زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهارکرد: از ابتدای شیوع کرونا در خراسان‌جنوبی ۴۴ هزار و ۲۰۵ آزمایش و تست انجام شده که از این تعداد ۲۸ هزار و ۳۴ آزمایش منفی و ۱۶ هزار و ۱۷۱ آزمایش مثبت بوده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان‌کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته در خراسان‌جنوبی ۸۶ آزمایش کرونا انجام شده است که از این تعداد نتیجه ۲۲ آزمایش مثبت بوده است.

مهدی زاده با اشاره به اینکه از ۲۲ مورد جدید ابتلا به کرونا تعداد ۶ مورد بستری و ۱۶ مورد نیز سرپایی بوده است، ادامه‌داد: در حال حاضر ۱۲۱ نفر با علائم حاد تنفسی در بیمارستان‌های خراسان‌جنوبی بستری هستند.

وی با بیان اینکه از ۱۲۱ مورد تعداد ۳۲ نفر ابتلای قطعی به کرونا دارند، گفت: چهار نفر نیز در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان‌کرد: متأسفانه حال یک نفر از بیماران نیز بدخیم گزارش شده است.

مهدی‌زاده با بیان اینکه خوشبختانه طی ۲۴ ساعت گذشته مورد جدیدی از ابتلاء به کرونا در خراسان‌جنوبی نداشته‌ایم، یادآورشد: تاکنون در خراسان‌جنوبی تعداد ۱۵ هزار و ۳۷۳ نفر مبتلا به کرونا درمان شده و یا دوران قرنطینه خانگی را سپری می‌کنند.

کد خبر 5177202

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha