پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ تیر ۱۳۸۶، ۹:۲۹

گزارش مهر از مالزی- 110

ایران به دنبال انتقام از چین

ایران به دنبال انتقام از چین

روزنامه "مالزی استار" چاپ مالزی از دیدار تیم ملی کشورمان مقابل چین به عنوان یک دیدار انتقامی برای ایرانی ها یاد کرده است.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به مالزی، تیم های ملی ایران و چین امروز دومین دیدار خود در چارچوب مرحله نخست رقابت های گروه C را برگزار می کنند و پیروزی در این دیدار برای سرگروه شدن از اهمیت فوق العاده ای برای هر دو تیم برخوردار است.

بر پایه این گزارش، روزنامه "مالزی استار" طی مطلبی نیم صفحه ای به تشریح این دیدار پراهمیت پرداخته است. در بخشی از این گزارش صحبت های مهدوی کیا و قلعه نویی ، کاپیتان و سرمربی تیم فوتبال کشورمان به چشم می خورد ضمن اینکه چینی ها هم از اهمیت این دیدار سخن گفته اند.

 این روزنامه نوشته ایرانی ها 3 سال قبل با ضربات پنالتی مغلوب چین شدند تا از حضور در فینال بازبمانند و این بار قصد دارند انتقام شکست جام ملت های آسیا 2004 را از حریف بگیرند.

دیدار تیم های فوتبال ایران و چین امروز ساعت 50/13 در ورزشگاه بوکیت جلیل کوالالامپور برگزار می شود.

کد خبر 517822

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha