پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۴ تیر ۱۳۸۶، ۱۲:۰۵

هلند به راههای اخذ بانکداری اسلامی می‌اندیشد

وزارت اقتصادی هلند طی نامه‌ای گفت: دولت هلند به راههای جذب بانکداری اسلامی خواهد پرداخت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، وتر باس وزیر اقتصاد هلند در نامه ای به پارلمان در پاسخ به پرسشهای نمایندگان پارلمانی کشور گفت: براین عقیده هستیم که فرصتهایی در بخش بانکداری اسلامی برای بخشی اقتصادی وجود دارند.

وی افزود: دبی و لندن به توسعه مراکز برای بانکداری می‌پردازند و هلند نیز در این میان نقشی برعهده می‌گیرد.

وزیر اقتصاد هلندی همچنین در این نامه به افزایش محصولات اقتصادی این کشور که با قانون ممنوعیت در اسلام همخوانی دارد، اشاره کرده است.

ایلا وگلار وزیر ادغام هلند نیز در گفتگو با یک روزنامه هلندی به ریشه‌های نزدیک فرهنگی هلند و اسلام اشاره کرد و گفت: هلند در نهایت به کشوری با سنت اسلامی، مسیحی و یهودی شناخته می‌شود.

وی افزود: در قرن گذشته و اکنون سنتهای یهودی و مسیحی در این جامعه مشاهده می‌شوند که می‌توان فرآیند مشابهی را برای اسلام نیز متصور شد.

کد خبر 518013

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha