علی عزیزی عضو تیم ملی ژیمناستیک ایران در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: مسابقات مرحله اول لیگ باشگاه های کشور در رده برتر سطح بالایی داشت. از نظر فنی هم شرایط قضاوت داوران بهتر از دوره های قبل شده بود که این وضعیت در شرایط فنی ورزشکاران هم تاثیرمثبت داشت. دربخش داوری برای اولین بارشاهد محاسبه کردن بارم های ورزشکاران بودیم و از این نظر مسابقات مانند رقابتهای بین المللی برگزارشد که برای همه تیم ها و شرکت کنندگان تجربه خوبی بود.
وی با بیان اینکه تنها یک هفته تا مسابقات بین المللی شانگهای چین فرصت دارد، گفت: متاسفانه تیم های باشگاهی با نظر خودشان ورزشکاران را در مسابقات لیگ شرکت دادند. البته بهتر بود که ما قبل از مسابقات به تمرینات نهایی بپردازیم و در مسابقات سنگین لیگ شرکت نکنیم.
عزیزی که چند سالی است دررقابتهای لیگ حضور دارد درباره قوانین جدید این مسابقات اظهار داشت: طبق نظر مسئولان برگزارکننده رقاتهای لیگ به منظور تقویت ورزشکارانی که بتوانند درهرشش وسیله کار کنند هر تیم راموظف کردند تا یک ورزشکاران خود را بدین شکل در مسابقات شرکت دهند این درحالی بود که در دوره های گذشته تمامی تیم در تک وسیله ها کار می کردند. هرچند از قبل زمان مسابقات معلوم بود اما حضور چنین ورزشکاران برای تمامی تیم ها سخت بود.
عضوتیم ملی ژیمناستیک ایران افزود: عزیزی با بیان اینکه تمامی باشگاه ها درکارحرفه ای خود کم وکاستی دارند تصریح کرد: در بخش پزشکی بد نبود امکانات بهتری در سالن مهیا می شد در کنار آن تخته های پرش خرک هم استاندارد لازم را نداشتند هرچند آسیب دیدگی جدی برای کسی پیش نیامد اما بهتر است در چنین مواقعی امتیازات خوبی برای هر سالن و هر برگزار کننده ای در نظر گرفت.
عضو تیم ملی دانشجویان ایران با اشاره به اولین حضورش در مسابقات یونیورسیاد دانشجویان جهان گفت: هیچ شناخت و تجربه ای درباره یونیورسیاد دانشجویان جهان نداریم فقط با دریافت اطلاعات دوره های گذشته به سطح بالای این رقابتها و حضور قهرمانان به نام جهانی در آن پی بردیم در کناریونیورسیاد مسابقات جهانی اشتوتگارت آلمان را هم داریم. مسابقات سختی پیش روی تیم ملی است و باید تلاش خوبی برای دریافت نتیجه مقبول انجام دهد.
نظر شما