پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ تیر ۱۳۸۶، ۱۳:۰۱

سومین خط تولید گوشی تلفن همراه در شیراز افتتاح می‌شود

معاون تولید وزارت صنایع و معادن از افتتاح سومین خط تولید گوشی تلفن همراه با نام شرکت کارخانجات مخابراتی ایران تا سه شنبه 26 تیر ماه در شیراز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی وزارت صنایع ومعادن ، محسن حاتم با بیان این مطلب افزود : این واحد صنعتی با استفاده از تجهیزات پیشرفته با ظرفیت تولیدی 5/1 تا 2 میلیون دستگاه در سال با همکاری مشترک یک شرکت کره ای در مرحله شروع به کار خواهد کرد و با کامل کردن تجهیزات خود ظرف مدت سه ماه در مرحله قرار خواهد گرفت .

معاون تولید وزیر صنایع و معادن درادامه افزود : این شرکت با در اختیار داشتن امکانات و تجهیزات موجود امکان تولید بخشی از قطعات منفصله را در زمینه تولید گوشی تلفن همراه دارد و به دنبال تکمیل ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز می باشد .

وی با اشاره به ضرورت راه اندازی خط لوله تولید گوشی تلفن همراه در داخل کشور تصریح کرد : این امر با توجه به حمایت از تولیدات داخلی با برتد ملی صورت گرفته است .

حاتم از افزایش خط تولید تلفن همراه در کشور خبر داد و افزود : امیدواریم بنا بر پیش بینی های صورت گرفته بتوانیم تا یک ماه آینده شرکت دیگری را در این زمینه به بهره برداری برسانیم .

وی با اشاره به اینکه با راه اندازی این شرکت تعداد تولید کنندگان داخلی در زمینه تولید گوشی تلفن همراه به 4 شرکت می رسد افزود : در حال حاضر شرکت چهارم در مرحله و گشایش اعتبار است که پس از پشت سر نهادن مراحل نهایی به بهره برداری خواهد رسید.

معاون وزیر صنایع و معادن در بخش دیگری از سخنان خود با مثبت ارزیابی کردن وضعیت تولید گوشی تلفن همراه در کشور تصریح کرد : کشور از قابلیتهای خوبی در زمینه تکنولوژی ، نیروی انسانی و همچنین ایجاد زیرساختهای لازم برخوردار است .

حاتم یکی از چالش‌های عمده در این زمینه را راهیابی انحصاری چند شرکت تولید کننده جهانی به بازار داخلی ایران دانست و خاطر نشان کرد : این امر در سال‌های اخیر عرصه را برای حضور تولید کنندگان داخلی تنگ کرده که وزارت صنایع و معادن با تدوین سیاستگذاریهای خاص حمایتهای همه جانبه ای را برای ایجاد بازار حمایتی آغاز کرده است.

وی همچنین به گسترش تولید و ارتقاء قابلیت‌های گوشی تلفن همراه در آینده نه چندان دور اشاره کرد و افزود : بر اساس پیش بینی های انجام شده در سال 2010 حدود 2/1 میلیارد گوشی تلفن همراه در دنیا تولید خواهد  شد و این وسیله نه تنها به عنوان یک وسیله ارتباطی بلکه به صورت یک وسیله چند منظوره نیازهای متنوعی را پاسخ خواهد داد.

وی با اشاره به مزیت‌های نرم افزاری که کشورمان در سال‌های اخیر از آن بهره مند شده است، افزود : راه‌اندازی تولید خط گوشی تلفن همراه علاوه بر ایجاد ارزش افزوده می تواند در ارتقاء توانایی‌های نرم افزاری و سخت افزاری کشور موثر باشد.

حاتم یکی از رویکردهای مهم دولت نهم را توسعه و ایجاد اشتغال دانست و افزود : گسترش صنایع با تکنولوژی‌های برتر هیچ مغایرتی با ایجاد اشتغال به‌صورت مستقیم و غیر مستقیم ندارد، زیرا ایجاد اشتغال برای قشر تحصیل کرده و متخصص کشور نیز یکی از الزاماتی است که باید به آن پرداخته شود.

کد خبر 518054

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha