پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ فروردین ۱۴۰۰، ۱۲:۵۷

مشاور نخست وزیر عراق:

«مصطفی الکاظمی» به یک کشور عربی دیگر سفر می کند

«مصطفی الکاظمی» به یک کشور عربی دیگر سفر می کند

مشاور نخست وزیر عراق از سفر قریب الوقوع «مصطفی الکاظمی» به یک کشور عربی دیگر پس از سفر اخیرش به امارات، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بغداد الیوم، «حسین علاوی» مشاور نخست وزیر عراق امروز دوشنبه از سفر مصطفی الکاظمی به یک کشور عربی دیگر در آینده نزدیک خبر داد.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: مصطفی الکاظمی به تازگی به امارات سفر کرده است و قصد دارد به یک کشور عربی دیگر نیز برود.

این مقام عراقی یادآور شد: سفر مصطفی الکاظمی به امارات یک سفر اقتصادی بود که در آن سرمایه گذاری خارجی در جهت خدمت به اقتصاد عراق دنبال شد. افزون بر این، تقویت جایگاه عراق در سطح منطقه از دیگر اهداف انجام این سفر بود.

وی بدون نام بردن از مقصد بعدی نخست وزیر عراق، تأکید کرد: کاظمی به دنبال معرفی برنامه اقتصادی عراق است و عراق نیازمند مشارکت کشورهای دیگر برای توسعه زیرساخت‌های خود، فراهم کردن فرصت‌های شغلی برای جوانان و نیز انتقال فناوری و ساختن بخش‌های مهم اقتصادی است.

کد خبر 5181787

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha