پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۰:۴۲

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

آمادگی ۲۰۰ مرکز جامع سلامت در گیلان/ ۱۲۰ بیمار بد حال بستری هستند

آمادگی ۲۰۰ مرکز جامع سلامت در گیلان/ ۱۲۰ بیمار بد حال بستری هستند

رشت- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به آمادگی ۲۰۰ مرکز جامع سلامت در استان، گفت: هم اکنون ۱۲۰ بیمار بد حال کرونایی در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.

آبتین حیدرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ۱۴ شهرستان استان گیلان در وضعیت قرمز قرار دارند، افزود: مراجعات طی روزهای گذشته افزایش یافته و علوم پزشکی تمهیدات لازم برای ارائه خدمات مناسب به مردم را پیش بینی کرده است.

وی ادامه داد: همین راستا تعداد مراکزی که خدمات درمانی و پزشکی ارائه می‌کند از ۳۹ به ۵۰ مرکز استان گیلان افزایش یافته که آدرس آنها در سایت معاونت بهداشتی و دانشگاه علوم پزشکی موجود است.

حیدرزاده با بیان اینکه تمام ۲۰۰ مرکز جامع سلامت علوم پزشکی آماده ارائه خدمات هستند، گفت: افراد دارایی علائم مشکوک به کرونا می‌تواند به این مراکز مراجعه کرده و از خدمات آنها استفاده کنند.

وی همچنین به محدودیت‌های کرونایی اشاره و اضافه کرد: بر اساس دستورالعمل‌ها همه گروه‌های دو، سه و چهار در شهرهای قرمز و ۳ و ۴ در شهرهای نارنجی تعطیل خواهد شد.

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان تاکید کرد: هماهنگی‌های لازم با استانداری و فرمانداری برای اعمال محدودیت‌ها انجام شده است.

حیدرزاده به محدودیت‌های تردد نیز در شهرهای قرمز و نارنجی اشاره کرد و گفت: محدودیت‌های ترددی توسط پلیس راهور اعلام و در صورت بروز تخلف با متخلفان برخورد خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر ۶۸۰ بیمار کرونایی در مراکز درمانی گیلان بستری بوده که از این تعداد ۱۲۰ بیمار بد حال و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند

کد خبر 5184820

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha