پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۵ تیر ۱۳۸۶، ۱۱:۴۱

وزیر بازرگانی تشریح کرد:

آخرین گام‌های راه‌اندازی رادیو تجارت

سیدمسعود میرکاظمی گفت: توزیع عادلانه اطلاعات اقتصادی و بازرگانی و نیز اطلاعات مربوط به تسهیلات دولتی و دسترسی همگان به ظرفیت‌های اقتصادی داخل و خارج کشور از اهداف راه‌اندازی رادیو تجارت است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید مسعود میرکاظمی، وزیر بازرگانی، در دیدار با معاونت صدای سازمان صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران، اطلاع رسانی ناقص و ناعادلانه را از عمده آسیب های ممکن در چرخه اقتصادی خصوصا در بخش صادرات غیرنفتی دانست و گفت: امروز در کشورهای در حال توسعه و خصوصا ایران افزایش نرخ رشد تجارت نسبت به نرخ رشد تولید را شاهد هستیم  و این نرخ در کشورهای توسعه یافته تقریبا برابر است.

میرکاظمی تصریح کرد: کشور ما با توجه به ظرفیتهای تولیدی ایجاد شده که برخی بدون استفاده مانده، باید گامهای موثری در راستای افزایش نرخ رشد تجاری بردارد.

وزیر بازرگانی با اشاره به نقش مهم واساسی رادیو تجارت در این زمینه و با توجه به گستره فعالیتها و وظایف وزارت بازرگانی از تجارت الکترونیک تا تنظیم بازار و رسیدگی به امور اصناف ، ایجاد یک شبکه اطلاع رسانی دقیق ، کامل و عادلانه را امری حیاتی و اجتناب ناپذیر دانست.

میرکاظمی  راه اندزای این شبکه را که با همکاری سازمان توسعه تجارت و معاونت صدای سازمان صدا وسیما انجام شده در روند رو به رشد صادرات و اطلاع رسانی و توصیف قوانین و مقررات مربوط به آن که نقش مهمی در حل بسیاری از مشکلات اساسی کشور از جمله اشتغال و سرمایه گذاری دارد، مهم ارزیابی کرد.

منابع فنی ، تخصصی و نیروی انسانی رادیو تجارت که به زودی راه اندازی می شود از سوی سازمان صدا و سیما و منابع مطالعاتی و محتوای برنامه های آن از سوی وزارت بازرگانی تامین خواهد شد.

کد خبر 518614

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha