پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ تیر ۱۳۸۶، ۱۸:۳۴

جدال مدعیان در مرحله یک چهارم نهایی / استرالیا حریف ژاپن شد

جدال مدعیان در مرحله یک چهارم نهایی / استرالیا حریف ژاپن شد

تیم های ملی فوتبال ژاپن و استرالیا برگزار کننده حساس ترین دیدار مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال جام ملت های آسیا هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، با پایان رقابت درگروه های A وB مسابقات فوتبال جام ملت های آسیا چهره نیمی از تیم های حاضر در مرحله یک چهارم نهایی مشخص شد.

براین اساس چهار تیم عراق، استرالیا، ژاپن و ویتنام از روز شنبه جدالی تازه را در مرحله یک چهارم نهایی آغاز خواهند کرد.

قرعه کشی مسابقات فوتبال جام ملت های آسیا به گونه ایست که تیم های نخست گروه های A وB در مرحله یک چهارم نهایی به دیدار تیم های دوم این گروه ها می رود. بر این اساس در مرحله یک چهارم نهایی ابتدا ژاپن در ورزشگاه هوشی مینه ویتنام به دیدار استرالیا می رود و پس از آن دو تیم عراق و ویتنام در ورزشگاه راجامانگالا تایلند با هم روبرو خواهند شد.

در صورتی که تیم ملی فوتبال کشورمان بتواند رده نخست گروه خود را به دست آورد و مرحله یک چهارم نهایی را با موفقیت پشت سر بگذارد در مرحله نیمه نهایی با برنده دیدار عراق و ویتنام روبرو خواهد شد.

کد خبر 519012

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha