یاور محمدی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در سال گذشته ۱۱ هزار و ۴۰۰ نفر دوره در قالب ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ساعت خدمات به مهارت آموزان کرمانشاهی در مراکز فنی و حرفهای استان کرمانشاه ارائه شده است.
وی با بیان اینکه شرکت در دورههای فنی و حرفهای رایگان است، افزود: خدمات ارائه شده در حوزههای خدمات، صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر و گردشگری بوده و در صورت نیاز به رشته جدید در استان کرمانشاه آمادگی لازم برای ایجاد کارگاههای جدید وجود دارد.
مدیرکل فنی و حرفهای استان کرمانشاه با اشاره به نحوه فعالیت کارگاهها در ایام کرونایی، تصریح کرد: فعالیت مراکز فنی و حرفهای در شرایط قرمز کرونایی ممنوع و در شرایط نارنجی با توجه به اینکه آموزش به صورت مجازی ممکن نیست با حضور تعداد محدود نفرات و مربیان و در وضعیت آبی و زرد فعالیت مراکز با رعایت دستورالعملهای بهداشتی بلامانع است.
محمدی بیان کرد: بیشترین عملکرد کارگاهها مربوط به کارگاههای واقع شده در مراکز، مهارت آموزی در محیط کار واقعی، پادگانها، زندانها، صنایع و اصناف و سکونت گاههای غیر رسمی (زنان سرپرست خانواده) بوده است.
وی با اشاره به ایجاد کارگاههای فنی و حرفهای در حوزه نفت و گاز جهت تربیت نیروی کار برای احداث صنایع پتروشیمی در استان کرمانشاه، گفت: ایجاد کارگاههای حوزه نفت و گاز نیازمند تأمین اعتبار از سوی وزارت نفت است و راه اندازی مراکز آموزشی تأمین مالی جدی لازم دارد.
نظر شما