۲۸ فروردین ۱۴۰۰، ۶:۴۸

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد خبر داد؛

تزریق واکسن کرونا به ۶ هزار نفر در چهارمحال و بختیاری

تزریق واکسن کرونا به ۶ هزار نفر در چهارمحال و بختیاری

شهرکرد- رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: شش هزار و ۴۴٢ نفر در استان چهارمحال و بختیاری در مقابل بیماری کرونا واکسینه شدند.

مجید شیرانی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت شیوع کرونا در استان اظهار داشت: در حال حاضر هم اکنون تمامی شهرستان‌های استان در وضعیت قرمز قرار گرفته‌اند.

وی گفت: تست ۶۳ درصد مبتلایان بستری در چهارمحال و بختیاری مثبت گزارش شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تصریح کرد: تعداد زیادی از این ۶۳ درصد روزهای اول که علائم داشتند فکر می‌کردند کرونا ندارند و علائم خفیف را جدی نگرفتند، اما در حال حاضر در بیمارستان بستری شده‌اند.

وی ادامه داد: اساس کار این است، که همه بدانند برای شروع درمان، خود مراقبتی وخود قرنطینگی اولویت است.

وی بیان کرد: از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون ۹۶ هزار و ۶۱ نمونه گیری انجام و ابتلای ۳۳ هزار و ۸۴۱ نفر به کرونا قطعی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: تاکنون در مجموع شش هزار و ۴۴٢ نفر در استان علیه بیماری کووید١٩ واکسینه شدند.

وی بیان کرد: از ابتدای شروع️ واکسیناسیون کرونا تا کنون در چهارمحال و بختیاری چهار هزار و ۵۳ نفر از کادر درمان، یک هزار و ۲۸۵ نفر از کادر بهداشتی، ۲۸۲ نفر از کادر فوریت‌های پزشکی، ۱۹۱ نفر از جانبازان بالای ۵۰ درصد، ۱۶۰ سالمند، ۴۵۷ نفر از بیماران خاص، و ۱۳ نفر از پرسنل آرامستان ها واکسن دریافت کردند.

کد خبر 5190612

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha