به گزارش خبرنگار مهر، ملیحه یغمایی صبح یک شنبه در شورای برنامهریزی و توسعه خراسان شمالی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با تاکید بر اینکه ۴۹ درصد جمعیت استان را بانوان تشکیل داده که نیمی از آنها در روستاها ساکن هستند، اظهار کرد: به دلیل ارتباط بیشتر با بانوان مجمع مشورتی بانوان در سطح استان و در سطح هر یک از شهرستانها تشکیل شد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان شمالی با اشاره به تنظیم سند نقش بانوان در استان، گفت: با مدل سازی از این سند برای هر یک از شهرستانهای استان نیز این سند را آماده کردهایم.
وی افزود: اولویت بانوان در هر یک از شهرستان را احصا کرده و ذیل آن مصوباتی داشتیم که ساخت و تجهیز پارکهای بانوان، سالن اختصاصی بانوان، تأمین تجهیزات حوزه سلامت بانوان و ایجاد بازار برای تولیدات مشاغل خانگی از جمله آنها بوده است.
یغمایی با اشاره به فعالیت ۶ پارک بانوان در استان، گفت: ۳ پارک نیز در حال احداث است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان شمالی از کسب رتبه سوم خراسان شمالی در حوزه مشارکت اقتصادی بانوان خبر داد و گفت: طی سال گذشته ۴ محصول را برند سازی کردیم زیرا برای حمایت از مشاغل خانگی برنامه داریم.
وی افزود: برای فروش محصولات خانگی بانوان از ابتدای کرونا، ۲ بازار تخصصی فروش آنلاین محصولات ایجاد کردیم که یکی از آنها فقط در شب یلدا ۵۰۰ میلیون تومان فروش داشت.
نظر شما