به گزارش خبرنگار مهر در مشهدف حسین شرافتی در حاشیه مراسم جشن سالگرد افتتاح صندوق مهر امام رضا (ع) که صبح امروز در تالار ادیب نیشابور برگزار شد در جمع خبرنگاران گفت: متاسفانه اطلاع رسانی ضعیف در اقدامات دولت در دو سال گذشته به چشم می خورد .
فرماندار نیشابور اظهار داشت : اقدامات و نیات دولت احمدی نژاد در راستای عدالت محوری و محرومیت زدایی است .
سرپرست هیئت مدیره صندوق مهر رضا (ع) نیشابور تصریح کرد: دشمنان ما به دنبال جنگ روانی جهت ضربه زدن به اقدامات خداپسندانه دولت است که به هوشیاری مردم و حامیان شجاع دولت موفق نخواهند شد .
در ادامه این مراسم ابوالفضل معین زاده مدیر عامل صندوق مهر امام رضا (ع) به ارائه گزارشی از عملکرد این صندوق در نیشابور پرداخت.
وی با بیان اینکه 60درصد معادل 9 هزار و 567 نفر متقاضی تسهیلات ازدواج ، موفق به دریافت این تسهیلات شده اند خواستار تعامل بیشتر برخی بانکها با متقاضیان شد.
معین زاده تاکید کرد: روند ثبت نام تا ارایه معرفی نامه متقاضی تسهیلات ازدواج فراهم کردن ضامن جهت دریافت وام است.
وی یادآور شد: عمده ترین مشکل متقاضیان تسهیلات ازدواج فراهم نمودن ضامن جهت دریافت وام است.
مدیر عامل صندوق مهر امام رضا (ع) تاکید کرد: این صندوق برای 200نفر پرونده اشتغالزایی ، هشت هزار و 175 میلیون ریال تسهیلات اختصاص داده است که از این تعداد 140طرح اجرا شده و مابقی در حال اجراست.
وی خاطر نشان کرد: صندوق از هر طرح خود اشتغالی 9 بار در سال بازرسی و نظارت می کند و در صورت عدم اجرای طرح یا تعطیلی نسبت به بازگشت وام اقدام می نماید.
معین زاده عنوان کرد: مبلغ چهار میلیارد ریال تسهیلات با هدف توسعه اشتغال روستایی در سال 86 اختصاص یافت .
نظر شما