پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۵۸

مدیرکل غله وخدمات بازرگانی مازندران:

۱۱ هزار تن کلزا در مازندران خرید تضمینی می شود

 ۱۱ هزار تن کلزا در مازندران خرید تضمینی می شود

ساری- مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با اشاره به آغاز فصل خرید دانه های روغنی گفت: پیش بینی می شود امسال ۱۱ هزار تن محصول خریداری شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عباسعلی وفایی نژاد بعدازظهر سه شنبه در جلسه خرید محصولات کشاورزی از آغاز فصل خرید تضمینی دانه روغنی کلزا از کشاورزان مازندران در نیمه دوم اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد و اظهار داشت: ۱۴ مرکز خرید در شهرستان‌های گلوگاه، بهشهر، نکا، میاندرود، ساری، جویبار، بابل، آمل و نور، عملیات خرید تضمینی کلزا را در مازندران بر عهده خواهند داشت.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با اشاره به خرید بیش از ۱۱ هزار تن دانه روغنی کلزا در سال گذشته افزود: با توجه به پیش بینی سازمان جهاد کشاورزی استان انتظار می‌رود در سال جاری نیز حدود ۱۱ هزار تن کلزا توسط این اداره کل خریداری شود.

وی به قیمت خرید دانه روغنی کلزا اشاره کرد و گفت: قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم دانه روغنی کلزا با ۲ درصد ناخالصی و ۹ درصد رطوبت ۱۱ هزار تومان است.

وفایی نژاد افزود: به ازای هر درصد افت رطوبتی بالای ۹ درصد و افت ناخالص بالای ۲ درصد به نسبت از وزن محصول کلزا تحویلی کسر و بهای آن محاسبه و پرداخت خواهد شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران تاکید کرد: کشاورزان سطح زیر کشت کلزای خود را در سامانه جامع پهنه بندی سازمان جهاد کشاورزی ثبت نمایند زیرا خرید تضمینی کلزا از کشاورزانی که در سامانه مذکور ثبت نام نکرده اند انجام نخواهد شد.

عباسعلی وفایی نژاد در پایان گفت: کشاورزان در زمان تحویل محصول، کارت ملی و شماره حساب بانک کشاورزی خود را به همراه داشته باشند.

کد خبر 5193971

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha