پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۵۰

مدیر کل روابط عمومی استانداری همدان مطرح کرد؛

فعالان فضای مجازی همدان ساماندهی شوند

فعالان فضای مجازی همدان ساماندهی شوند

همدان_مدیر کل روابط عمومی استانداری همدان گفت:اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی باید نسبت به ساماندهی فعالان فضای مجازی اهتمام ویژه ای داشته باشند و ارائه مجوز به کانال های پرمخاطب را پیگیری کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، ربانی مهر در جلسه با فعالین فضای مجازی اظهار کرد: فضای مجازی در حوزه اطلاع رسانی یک فرصت است و مخاطب بسیار زیادی دارد.

وی با بیان اینکه در دو حوزه کنترل کرونا و مشارکت حداکثری در انتخابات فعالین فضای مجازی بسیار تأثیرگذار هستند، ادامه داد: اولویت در اطلاع رسانی با رسانه‌های رسمی است اما نمی‌توان نسبت به فضای مجازی که گستردگی زیادی دارد بی تفاوت بود و باید از ظرفیت فضای مجازی در حوزه اطلاع رسانی استفاده کرد.

مدیرکل روابط عمومی استان همدان ادامه داد: در یکسال اخیر کانال‌ها و شبکه‌های مجازی در بحث اطلاع رسانی تأثیرات بسیار زیادی داشته‌اند و به خوبی اخبار رسانه‌های رسمی را بازتاب دادند.

ربانی مهر افزود: از فعالین فضای مجازی انتظار داریم در بخش آگاهی بخشی در دو حوزه پیشگیری و کنترل کرونا و مشارکت حداکثری در انتخابات همکاری کنند.

کد خبر 5195737

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha