پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۴۶

فوزی برهوم:

اراده مقاومت در دفاع از «قدس» و «مسجدالاقصی» متزلزل نخواهد شد

اراده مقاومت در دفاع از «قدس» و «مسجدالاقصی» متزلزل نخواهد شد

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» در واکنش به جنایات اخیر صهیونیستها علیه فلسطینیان، گفت: اراده مقاومت در دفاع از «قدس» و «مسجدالاقصی» متزلزل نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، «فوزی برهوم» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» به اقدامات تجاوزکارانه اخیر صهیونیست ها علیه فلسطینیان در قدس اشغالی و نوار غزه واکنش نشان داد.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: سلسله جنایت هایی که رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین مرتکب می شود، نمی تواند اراده فلسطینیان را سست کرده و آنها را از ادامه راه مقاومت باز دارد.

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس در ادامه یادآور شد: اراده مقاومت در دفاع از قدس و مسجدالاقصی متزلزل نخواهد شد. مقاومت از هیچ تلاشی برای بازپس گیری حقوق سلب شده فلسطینیان در این زمینه کوتاه نمی آید.

فوزی برهوم در ادامه اظهار داشت: طبیعی است که سلسله حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به غزه با هدف ایجاد تغییر در معادلات نبرد صورت می پذیرد. صهیونیستها مسئول پیامدهای افزایش تنش در غزه هستند.

پیش از این نیز، «عبداللطیف القانوع» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس به تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به نوارغزه واکنش نشان داد. وی در این خصوص تصریح کرد: هدف اصلی و اساسی صهیونیستها از تجاوز جدیدشان به غزه شکستن اراده ملت فلسطین است.

عبداللطیف القانوع در ادامه اظهار داشت: بدون شک مقاومت فلسطین به تجاوزگری اسرائیلی ها پاسخ می دهد تا مانع از تداوم اقدامات خصمانه آنها علیه ملت فلسطین شود. سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس همچنین یادآور شد: ملت فلسطین در سراسر اراضی اشغالی با اهالی قدس در نبرد آنها با صهیونیستها برای دفاع از مسجدالاقصی، متحد هستند.

بامداد امروز رسانه‌های فلسطینی از حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به مواضع نیروهای مقاومت در نوارغزه خبر دادند. تانک‌های رژیم اشغالگر قدس به سوی مقر نیروهای مقاومت غزه در شرق «البریج» شلیک کردند. خبرنگار خبرگزاری صفا نیز گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی مقر نیروهای مقاومت نوارغزه در شرق اردوگاه البریج واقع در مرکز باریکه غزه را هدف قرار داده است.

کد خبر 5196334

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha