۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۴۲

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

ابرماه سه شنبه مهمان آسمان می شود

ابرماه سه شنبه مهمان آسمان می شود

کارشناس نجوم با بیان اینکه سه شنبه ماه کامل قابل رویت است، گفت: این ابرماه با عنوان ماه صورتی در سراسر دنیا با اندک اندازه‌ای بزرگتر و پرنورتر قابل رویت خواهد بود.

خسرو جعفری زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه روز سه شنبه هفتم اردیبهشت ماه کامل رخ می‌دهد، گفت: طلوع ماه کامل روز سه شنبه ساعت ۲۰:۱۵ دقیقه به وقت تهران خواهد بود.

وی در خصوص رؤیت «ماه صورتی» گفت: شامگاه سه شنبه یک ابرماه خواهیم داشت که به آن ماه صورتی نیز می‌گویند.

وی در خصوص ابرماه گفت: نزدیکترین فاصله ماه به زمین در روز سه شنبه ٧ اردیبهشت در ساعت ۱۹:۵۸ دقیقه به میزان ۳۵۷ هزار و ۴۲۹ کیلومتر است و در این زمان قطر زاویه‌ای ماه ۳۳.۴ دقیقه قوسی است.

جعفری زاده گفت: ماه تنها ۷ درصد بزرگ‌تر و نور آن ۱۶ درصد بیشتر است از این رو نمی‌توان انتظار رؤیت ماه بسیار بزرگ و عجیبی را داشت.

وی با بیان اینکه اصطلاح ماه صورتی به هیچ عنوان بدان معنا نیست که ماه به رنگ صورتی دیده شود، تاکید کرد: این عنوان برای ماه برگرفته از گل‌های به رنگ صورتی در آمریکایی است که در ماه آپریل رشد می‌کنند، است.

کارشناس نجوم اضافه کرد: طلوع این ابرماه خیلی جذاب است و با چشم قابل رؤیت است؛ جالب اینجاست که ماه مانند همیشه طلوع می‌کند و درصد خیلی کمی بزرگ‌تر دیده می‌شود و  این بزرگی تنها توسط ابزارهای رصدی و عکاسی قابل تشخیص است.

وی گفت: با توجه به اخبار منتشر شده درباره ابرماه و شایعات بسیار در فضای مجازی، افراد با دیدن ماه فکر می‌کنند این قمر زیبای زمین بسیار بزرگ‌تر و بسیار پرنورتر خواهد بود در صورتیکه این گونه نیست.

کد خبر 5197085

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • DE ۱۸:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۷
      0 0
      شرم آوره. فرنگی ها تقویم قمری ندارن و از این اسامی سرخپوستی برای ماه بدر استفاده میکنن. شما هم باید هر شکری اونا میخورن رو ترجمه کنید و به خورد ما بدید؟ ما خودمون برای ماه های قمری اسم نداریم؟ یا اون اسمها املیه؟؟