به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ سید مصطفی مرتضوی اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال تحصیلی و زمان امتحانات دانش آموزان در مقاطع مختلف متأسفانه کلاهبرداران با سو استفاده از شرایط موجود اقدام به انتشار و تبلیغ جعلی فروش سوالات امتحانات نهایی در فضای مجازی به خصوص شبکههای اجتماعی میکنند.
وی افزود: در این نوع کلاهبرداری، فرد کلاهبردار پس از ارتباط با مشتریان خود که اکثراً دانش آموز هستند، اعتماد آنها را جلب کرده و با استفاده از تبلیغات گسترده و به بهانههای مختلف مبالغی را از آنها دریافت میکنند.
رئیس پلیس فتای استان اصفهان افزود: پس از واریز وجه توسط افرادی که اقدام به خرید میکنند، مشاهده میشود شخص کلاهبردار هیچ سوالی برای آنها ارسال نمیکند و دیگر پاسخگوی تلفن خود نبوده است.
سرهنگ مرتضوی خاطر نشان کرد: چنین ادعاها و آگهیهایی مبنی بر فروش سوالات امتحانات نهایی در فضای مجازی جعلی بوده و دانش آموزان نباید به این آگهیهای کذب و دروغین کلاهبرداران اعتنا کنند، همچنین خانوادهها هم مراقب فرزندان خود باشند و با ایجاد محیطی آرام شرایط را برای مطالعه آنها فراهم کنند و فرزندان خود را نسبت به چنین تبلیغات دروغین در فضای مجازی آگاه کنند.
وی ضمن هشدار به کلاهبرداران گفت: خرید و فروش سوالات امتحانی از موارد مجرمانه بوده و در صورت مشاهده چنین مواردی برابر قانون برخوردهای لازم صورت خواهد گرفت، همچنین شهروندان میتوانند تخلفات صورت گرفته در فضای مجازی را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری لینک ثبت گزارشهای مردمی با ما در میان بگذارند.
نظر شما