به گزارش خبرنگار مهر، روح الله نجابت در جمع خبرنگاران بیان کرد: یکی از وظایفی که بر عهده هیأت نظارت و اجرایی انتخابات است بررسی صلاحیت داوطلبان حضور در انتخابات بوده که در این امر نیز تمام تلاشها به گونهای بود که حقی از شخص یا اشخاص ضایع نگردد.
وی اضافه کرد: پیش از اعلام رسمی تعیین وضعیت صلاحیت داوطلبان هیچ گونه ابلاغی در راستای تأیید تا رد صلاحیت افراد به داوطلبان اعلام نشد و تنها گمانه زنیهای برخی از افراد بود.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مسائل سیاسی از جمله مصادیقی است که میتواند عاملی برای رد صلاحیت افراد باشد با این حال تاکنون کمترین میزان رد صلاحیت شدگان در انتخابات ششمین دوره شورای اسلامی شهرها موضوع سیاسی بودن و فعالیت حزبی است.
نجابت تاکید کرد: بیشترین میزان و عللی که باعث رد صلاحیت افراد شده است موضوع بند ج ماده ٣٠ قانون انتخابات بوده که دارای بیشترین فراوانی است.
او افزود: اگر نگاهی به انتخابات گذشته داشته باشیم درخواهیم یافت که فعالیت هیأتهای نظارت و اجرایی موجب شد برخی از افراد به صحنه انتخابات وارد شوند و در برخی از شهرهای جدید مسائل و مشکلاتی در شوراها ایجاد شود.
وی تاکید کرد: هیأت نظارت و هیأت اجرایی نسبت به بررسی دقیق پرونده اشخاص اقدام کرد و هیچ گونه نگاه سیاسی نیز در این گروهها وجود ندارد تا شاهد انتخاباتی پرشور و با حضور جمع کثیری از طیفهای سیاسی باشیم.
نجابت تاکید کرد: در انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا بالغ بر یک هزار و ٨۵١ نفر در استان فارس تأیید صلاحیت شدند این درحالی است که مجموع افرادی که تأیید صلاحیت آنان توسط هیأتهای نظارت و اجرایی انجام شد بالغ بر ٣ هزار و ٣٨ نفر بودند.
نظر شما