پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۳۵

استاندار لرستان:

مرگ‌های کرونا در لرستان همچنان بالا است

مرگ‌های کرونا در لرستان همچنان بالا است

خرم‌آباد- استاندار لرستان تاکید کرد: اگرچه آمارها حکایت از کاهش روند ابتلاء و بستری بیماران کرونا در استان دارد اما تعداد مرگ‌ها همچنان بالا است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی امروز شنبه در حاشیه جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: امروز در ادامه جلسه ستاد ملی، در راستای بررسی وضعیت استان به لحاظ بیماری جلسه ستاد استانی با حضور دستگاه‌های اجرایی و کمیته‌های ستاد برگزار شد.

وی، اظهار داشت: گزارشات ارائه شده حکایت از آن دارد که در سطح ملی و استانی شتاب پیک کنونی در حال کندتر شدن است و روند نزولی آن نیز در برخی از استان‌ها آغاز شده است.

استاندار لرستان، تصریح کرد: البته در برخی از مناطق کشور این پیک هنوز به اوج خود نرسیده و نمودار آن در حال صعود است که ضرورت دارد دستورالعمل‌های بهداشتی به خوبی رعایت شود.

خادمی، افزود: طبق بررسی‌های انجام شده یک نگرانی جدید در خصوص احتمال ورود و فراگیر شدن ویروس‌های جهش یافته موسوم به هندی، آفریقایی و دیگر ویروس‌ها به کشور وجود دارد که مواردی از آنها نیز گزارش شده است.

وی با بیان اینکه هر استانی باید تمهیدات لازم را برای پیشگیری و مقابله با این ویروس‌ها به کار گیرد، ادامه داد: همکاری مردم و دستگاه‌های اجرایی استان و تلاش برای مهار ویروس از آن جهت بسیار مهم است که پیک کنونی سریع‌تر پایان یابد و به موج‌های جدید وصل نشود.

استاندار لرستان، عنوان کرد: اگرچه آمارها حکایت از کاهش روند ابتلاء و بستری در استان دارد اما تعداد مرگ‌ها همچنان بالاست که امیدواریم شرایط عادی پنداشته نشود و مردم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را ادامه دهند.

کد خبر 5201905

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha