به گزارش خبرگزاري مهر به نوشته اين روزنامه تحصن نمايندگان پارلمان ايران در اعتراض به ردصلاحيت شمارزيادي از كانديداهاي انتخابات آتي پارلمان همچنان ادامه دارد و مشخص نيست كه چه زماني به پايان برسد.
تاگس اشپيگل در ادامه نوشت: گمان مي رود با گذشت زمان اختلاف ميان دو گروه اصلاح طلب و محافظه كار افزايش پيدا كرده و وارد مراحل جديدي شود. زيرا تاكنون نيز رايزنيهاي مختلف نتوانسته است تا به اين درگيريها پايان داده و يا از شدت آن بكاهد.
اين روزنامه با اشاره به اينكه آغاز اين درگيريها با اعلام اسامي كانديداهاي رد صلاحيت شده آغاز شد ، افزود : شماري از ردصلاحيت شدگان خواهان ارائه دلايلي شده اند كه به استناد آنها در زمره ردصلاحيت شدگان قرار گرفته اند .
تاگس اشپيگل همچنين خاطر نشان كرد : آنچه كه از رويداد اخير برداشت مي شود اين است كه گروههاي سياسي در ايران بدنبال كسب قدرت در پارلمان آتي اين كشور هستند و چنانچه اين امر براي هر كدام از گروهها ميسر شود زمام قدرت را در سالهاي آتي بدست خواهند گرفت .
اين نشريه آلماني در پايان نوشت : بي گمان سران حكومت ايران تنها افرادي هستند كه مي توانند به جنجالهاي بوجود آمده پايان دهند .
تاگس اشپيگل از تحصن نمايندگان در مجلس مي نويسد
مرحله جديد اختلاف اصلاح طلب و محافظه كار ايران
روزنامه آلماني تاگس اشپيگل در شماره امروز خود مسائل اخير در ايران را نشانه اي از جنگ قدرت خواند.
کد خبر 52031
نظر شما