پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۵۵

به مدت ۴ روز؛

تمام ورودی‌های استان بوشهر از روز سه‌شنبه بسته می‌شود

تمام ورودی‌های استان بوشهر از روز سه‌شنبه بسته می‌شود

بوشهر- استاندار بوشهر گفت: تمام ورودی‌های استان بوشهر از روز سه‌شنبه به مدت ۴ روز بسته می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم گراوند صبح یکشنبه در نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان بوشهر اظهار داشت: گردشگران استان بوشهر را به عنوان مقصد مسافرت انتخاب نکنند.

وی با اشاره به اعمال محدودیت‌های جدید کرونایی در آستانه عید سعید فطر بیان کرد: مردم از سفر و حضور در تجمعات و دورهمی‌های خانوادگی پرهیز بکنند.

استاندار بوشهر با اشاره به اینکه محدودیت‌های جدید تا پایان هفته جاری به مناسبت عید فطر ادامه دارد گفت: از ساعت ۱۲ روز سه‌شنبه ۲۱ اردیبهشت تمام ورودی‌های استان و شهرستان‌ها بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا بسته می‌شود

گراوند با بیان اینکه در این مدت هیچ خودرو و یا وسیله نقلیه شخصی از دیگر استان‌ها نمی‌تواند وارد استان بوشهر شود افزود: بوشهر به عنوان مقصد مسافرت در ۴ روز آخر هفته جاری انتخاب نشود.

وی بیان کرد: کارمندان ساکن خارج از شهر بوشهر، به استثنای کارکنان ادارات و دستگاه‌های خدمات‌رسان از چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت نباید به مرکز استان بوشهر تردد کنند.

استاندار بوشهر گفت: از دید و بازدیدها به ویژه در ایام تعطیلات عید سعید فطر برای شکسته شدن انتقال ویروس کرونا پرهیز شود.

وی تصریح کرد: خدمه‌های لنج‌های صیادی، تجاری و سفاری باید هنگام ورود به اسکله‌های بنادر استان بوشهر پس از تست کرونا و منفی بودن نتیجه نمونه آنها اجازه ورود به منزل دارند و پس از قرنطینه‌ای یک هفته در منزل اجازه تردد در سطح شهر دارند.

گراوند نظارت مستمر از فعالیت صنوف و کسب‌وکارها برای رعایت پروتکل بهداشتی را مورد تأکید قرار داد و افزود: راه‌اندازی گشت‌های نظارتی مشترک برای بررسی رعایت دستورالعمل بهداشتی در مقابله با کرونا در همه شهرستان‌ها ضروری است.

وی با اشاره به تغییر رنگ‌بندی در استان بوشهر اظهار داشت: با کاهشی شدن بیماران بستری در بخش کرونایی بیمارستان‌ها، استان بوشهر از وضعیت قرمز خارج شد و به شرایط نارنجی و زرد تغییر یافت.

گراوند با بیان اینکه همکاری مردم، اصناف و قشرهای مختلف در رعایت پروتکل بهداشتی ستودنی است ولی باید رعایت دستورالعمل‌ها تداوم داشته باشد افزود: وضعیت رنگ‌بندی نباید سبب سهل‌انگاری در رعایت پروتکل بهداشتی شود

استاندار بوشهر به مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا پرداخت و بیان کرد: صنوف و کسبه‌ای که دستورالعمل‌های بهداشتی در مقابله با کرونا رعایت نکنند، در شهرستان‌های با وضعیت قرمز ۳ ماه و وضعیت نارنجی ۲ ماه تعطیل می‌شوند.

کد خبر 5207756

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha