پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ تیر ۱۳۸۶، ۱۵:۴۲

سارکوزی و براون بر استقرار نیروی بین المللی در دارفور تاکید کردند

رئیس جمهوری فرانسه و نخست وزیر انگلستان روز جمعه گفتند که این دو کشور بر استقرار نیروی بین المللی در دارفور سودان تاکید دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، نیکولا سارکوزی رئیس جمهوری فرانسه و گوردون براون نخست وزیر انگلستان روز جمعه در یک نشست خبری مشترک در پاریس اعلام کردند که انگلیس و فرانسه از قطعنامه شورای امنیت برای استقرار سریع نیروهای حافظ صلح اتحادیه آفریقا و سازمان ملل متحد حمایت می کنند.

سارکوزی و براون قصد دارند برای بررسی وضعیت در دارفور به این منطقه بروند.

آنان تاکید کردند که اگر قطعنامه شورای امنیت صادر شود، حاضر هستند به دارفور، چاد و سودان بروند.

این درحالی است که سازمان ملل متحد و اتحادیه آفریقا روز دوشنبه از گروههای شورشی سودان که توافق صلح سال ‪ ۲۰۰۶‬میلادی با خارطوم را امضا نکردند، خواستند در مذاکرات صلحی که ماه آینده در تانزانیا برگزار می شود، شرکت کنند.

درگیری، قحطی و بیماری در دارفور تاکنون جان حدود ‪ ۱۸۰‬تا‪ ۳۰۰‬هزار نفر را گرفته و به آوارگی بیش از ‪ ۲‬میلیون و ‪ ۵۰۰‬هزار نفر منجر شده است.

کد خبر 520991

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha