پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۹

رئیس کل دادگستری گلستان:

۴۰ زندانی جرایم غیرعمد گلستانی در ماه رمضان آزاد شدند

۴۰ زندانی جرایم غیرعمد گلستانی در ماه رمضان آزاد شدند

گرگان- رئیس کل دادگستری گلستان گفت: با کمک های خیران در ماه مبارک رمضان، ۴۰ زندانی بدهکار و جرایم غیرعمد در گلستان آزاد شدند و عید فطر را در کنار خانواده های خود جشن می گیرند.

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی هاشمیان اظهارکرد: با کمک مردم نوعدوست گلستان، ۴۰ زندانی بدهکار و جرایم غیرعمد، عید فطر را کنار خانواده های خود جشن می گیرند.

رئیس کل دادگستری گلستان توضیح داد: بدهی این زندانیان، ۶ میلیارد تومان بود که پنج میلیارد تومان آن را شاکیان بخشیدند.

هاشمیان ادامه داد: یک میلیارد تومان دیگر از این مبلغ هم با کمک های مردمی در ماه رمضان و اعتبارات ستاد دیه پرداخت شد.

وی با قدردانی از مشارکت هم استانی ها برای کمک به آزادی زندانیان گفت: علیرغم مشکلات اقتصادی ناشی از کرونا، گلستانی ها امسال گل کاشتند و در گلریزان مجازی یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان کمک کردند که سه برابر ماه مبارک رمضان سال گذشته است.

هاشمیان افزود: علاوه بر این خیران برای پرداخت سه میلیارد تومان دیگر هم تعهد کرده اند که با وصول این مبلغ امیدواریم زمینه برای بازگشت تعداد بیشتری از مددجویان به آغوش خانواده هایشان فراهم شود.

وی گفت: هم اکنون ۱۲۰ محکوم جرایم غیرعمد و مالی در زندانهای استان هستند که با کمک و همت مردم و خیرین به زودی شاهد آزادی آنها هم خواهیم بود.

کد خبر 5210697

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha