پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ دی ۱۳۸۲، ۱۵:۵۴

ابهام در تعداد ناشران

هر ماه به طور ميانگين " 30 " ناشر از وزارت ارشاد مجوز نشر دريافت مي كنند.

يكي از كاركنان خانه كتاب در گفت و گو با" مهر" گفت : از تاسيس اولين انتشارات تا كنون 5567 ناشرازارشاد مجوزنشريه گرفته اند واين به غيرازكساني است كه " خود ناشر" هستند يعني خودشان هم مي نويسند وهم چاپ مي كنند . ازاين ميان بيش از چهارصد و پنجاه  ناشرازاول سال 82 تا به حال ،  موفق به دريافت مجوز شده اند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: با توجه  به تشكيل نشدن جلسات ارشاد براي دادن وام  كه گاهي چند ماه هم طول مي كشد ، مي شود گفت به طور ميانگين در هر ماه "30 " مجوز نشريه به افراد داد مي شود.
اين حرفها در حالي از سوي اين مقام مسئول در خانه كتاب مطرح شده كه كامپيوتر اين موسسه تعداد ناشرين را بيش ازهفده هزاراعلام مي كرد.

 

کد خبر 52126

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha