پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۴:۱۷

بامداد یکشنبه؛

رژیم اشغالگر منزل «یحیی السنوار» را بمباران کرد

رژیم اشغالگر منزل «یحیی السنوار» را بمباران کرد

منابع خبری از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منزل مسکونی «یحیی السنوار» رئیس دفتر سیاسی حماس در نوار غزه خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، رژیم صهیونیستی بامداد امروز در ادامه جنایات خود علیه رهبران مقاومت فلسطین، منزل مسکونی «یحیی السنوار» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در خان یونس را هدف قرار داد.

رژیم اشغالگر بامداد یکشنبه همچنین دو منزل مسکونی دیگر شهروندان فلسطینی را در خیابان «الوحده» شهر غزه هدف قرار داد.

منابع فلسطینی تأکید کردند که رژیم اشغالگر بامداد امروز چندین منزل مسکونی را در غزه بدون هشدار قبلی هدف قرار داد.

گفتنی است، بیش از یک هفته از آغاز دور جدید تحولات در کرانه باختری و نوار غزه می‌گذرد و آنچه که در ابتدا ایستادگی فلسطینی‌های ساکن قدس در برابر تجاوز اشغالگران در محله «شیخ جراح» بود؛ اکنون به دیگر شهرهای مستقر در اراضی اشغالی نظیر «لاد»، «عکا» و «حیفا» کشیده شده است.

کد خبر 5212804

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha