پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۰۱

مسئول واحد پیوند اعضاء دانشگاه علوم پزشکی قم:

دومین مورد اهدای عضو قم در سال ۱۴۰۰ انجام شد

دومین مورد اهدای عضو قم در سال ۱۴۰۰ انجام شد

قم- مسئول واحد پیوند اعضاء دانشگاه علوم پزشکی قم از دومین مورد اهدای عضو ماندگار در سال ١٤٠٠ استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ولی اله صمدی صبح دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه دومین مورد اهدای عضو ماندگار در سال ١٤٠٠ استان قم، مربوط به مرحوم مففور شادروان محمدقاسم معارف وند ٥٣ ساله بوده است، گفت: این فرد به علت تصادف و خونریزی مغزی، در بخش ICU بیمارستان شهید بهشتی بستری شده بود.

دومین مورد اهدای عضو قم در سال ۱۴۰۰ انجام شد

مسئول واحد پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: پس از این مرگ مغزی با رضایت خانواده ایثارگر و نوع دوستش اعضا بدن و نسوج وی، به چندین بیمار بدحال در لیست انتظار وزارت بهداشت و درمان، زندگی و حیات دوباره بخشید.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ١٧ بیمار مرگ مغزی از استان قم جهت اهدای عضو به تهران اعزام شدند، ادامه داد: استان قم سومین استان در کشور در افزایش شاخص PMP ( تعداد اهدای عضو به یک میلیون نفر جمعیت تحت پوشش) شده است.

کد خبر 5213723

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha