پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۲۷

در گفتگو با مهر مطرح شد

توانمندسازی روابط عمومی ها سبب پویایی می شود

 توانمندسازی روابط عمومی ها سبب پویایی می شود

ساری- یک فعال حوزه روابط عمومی و ارتباطات در مازندران، توانمندسازی روابط عمومی ها و بهره گیری از فرصت شبکه های مجازی در امر اطلاع رسانی را سبب پویایی این حوزه دانست.

میثم میلادی در گفتگو با خبرنگار مهر با گرامیداشت ۲۷ اردیبهشت ماه و روز روابط عمومی و ارتباطات اظهار داشت: این روز بزرگ به نام افرادی است که می‌توان گفت در خط‌مقدم همه عرصه‌ها حضور دارند. جنگ، سیل، زلزله و کرونا فرقی برایشان ندارد، روابط عمومی و رسانه‌ها در سخت‌ترین شرایط حضور دارند و کسی نمی‌تواند منکر آن شود.

رئیس اداره روابط عمومی اداره کل تعاون مازندران افزود: فعالیت در این حوزه یک دل نه که صد دل می‌خواهد. آن چنانی که در اوج آرامش در صحنه، مراسم، نشست‌ها، گردهمایی‌ها، نمایشگاه‌ها و… این قلب روابط عمومی‌ها است که از نگرانی می تپد و با اندیشه‌های عمیق در جستجوی نواقص به بهتر شدن فضا می‌اندیشد و در پایان این روابط عمومی است که در ذهن خود به تحلیل و بررسی می‌پردازد که فردا باید بهتر از امروز باشد.

به گفته وی، این حجم از آگاهی بخشی به مردم عزیز کشور ایران در همه عرصه‌ها واقعاً بی نظیر است و این مهم توسط کسانی انجام می‌شود که دارای یکی از پُراسترس‌ترین شغل‌های دنیا هستند و انجام امور در این شرایط فقط عشق می‌خواهد.

میلادی ادامه داد: رشد جایگاه روابط عمومی در کشور محسوس است، اما در مقابل بزرگی آن هنوز جا برای پیشرفت وجود دارد از این رو توانمندسازی روابط عمومی‌ها در کشور و بروز رسانی این حوزه با استفاده از علم روز و ایجاد فرصت استفاده از شبکه‌های مجازی در امر اطلاع رسانی و ارتباط با مردم آن هم در شرایطی که گردش اطلاعات و ارتباطات گسترده در جهان حاکم است و پیشرفت این مهم یک مزیت برای کشورها محسوب می‌شود، به نظرم می‌تواند به عنوان خلأ در کشور ما مطرح شود، اگرچه در سال‌های اخیر تلاش‌هایی هر چند کم در این زمینه صورت گرفته است.

کد خبر 5213931

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha