مهدی سعادتی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تأیید یا رد صلاحیت داوطلبان انتخابات شورا براساس فشارهای سیاسی یا مافیای قدرت یا افراد و جریانات خاص، توصیههای داخل استان و خارج استان صورت نگرفته است، افزود: تماسهای مختلف، پیامها، توصیههای حضوری و شفاهی مبنی براین که باید فلان داوطلب تائید یا رد شود، مورد توجه قرار نگرفت و فقط طبق مستندات عمل کردیم.
وی افزود: تأیید یا رد صلاحیت افراد طبق مستندات قانونی بود و توصیه پذیری و نفوذپذیری را ممنوع اعلام کردیم و اجرای قانون را مبنا قرار دادیم.
سعادتی یادآور شد: اساس را بر مسیری که با مردم عهد و پیمان بستیم، قرار دادیم، هرچند شاهد برخی بداخلاقیها و مصاحبههایی از تریبونهای مقدس علیه هیئت نظارت، فشارها و توصیههایی از سوی نمایندگان، ائمه جمعه و برخی مسئولان بودیم.
رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی در مازندران با بیان اینکه دستگاههای اطلاعاتی امنیتی مراقبت از پشت صحنه امور زندگی مردم را عهده دار هستند و برای حراست از و حفاظت از نظام و حقوق مردم براساس مستندات تصمیم گیری میکنیم.
بیش از دو هزار و ۳۰۰ نفر در ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در شهرهای مازندران داوطلب شدند که صلاحیت حدود ۵۸۰ نفر آنان رد شده است.
نظر شما