مهرداد دلنوازی نوازنده تارضمن اعلام این خبردرگفتگو با مهر گفت : این مجموعه جدید پس از تایید استاد فرامرز پایوربا ساختاری ارکسترال -ملی و سنتی در مرکز موسیقی و سرود صدا و سیما تولید شده است.
وی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره عدم توافق و تمایل بعضی از هنرمندان به باز سازی آثار گذشتگان گفت:همان گونه که در کشورهای غربی آثار آهنگسازان بزرگی مانند بتهوون،موزارت و ...با ارکسترهای مختلف اجرا شده است در کشور ما نیز آثار آهنگسازان گذشته می تواند با تنظیم ها و اجراهای متفاوت وجود داشته باشد تا افراد علاقمند نسبت به ذوق و سلیقه خود اثر را انتخاب و بشنوند و به دنبال آن به گستره وسیعی که در موسیقی ایرانی نهفته است پی ببرند.
دلنوازی در پایان گفت : قطعات شامل طالع روشن – جان عاشقان-نگار-ای زلف سر کج- داغ حسرت-بر اساس اشعاری از شیدا- رهی معیری و اسماعیل امینی بوده که از موضوعات عاطفی و عرفانی بر خوردار است و به زودی از سوی انتشارات سروش به صورت آلبوم در دسترس علاقه مندان قرار گرفته و همزمان نیز از شبکه های صدا و سیما پخش خواهد شد.
نظر شما