پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ تیر ۱۳۸۶، ۱۹:۱۷

جنبش جهاد اسلامی :

با برگزاری انتخابات زودهنگام در فلسطین مخالفیم / آمریکا و اسرائیل به اختلافات در فلسطین دامن می زنند

با برگزاری انتخابات زودهنگام در فلسطین مخالفیم / آمریکا و اسرائیل به اختلافات در فلسطین دامن می زنند

دفتر جنبش جهاد اسلامی فلسطین در لبنان برگزاری انتخابات زودهنگام در فلسطین را غیرقابل قبول دانست و گفت که رژیم صهیونیستی، آمریکا و برخی طرفها خواهان گفتگوهای داخلی فلسطینی ها برای حل مشکلات نیستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، "ابوعماد الرفاعی" نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در لبنان در گفتگو با شبکه تلویزیونی العالم با اشاره به درخواست "ابومازن" رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای برگزاری انتخابات زود هنگام گفت : فضای حاکم دلگرم کننده نیست.

وی اظهار داشت : با توجه به درخواست های مکرر ابومازن برای برگزاری انتخابات پیش از موعد و سخنان وی درباره جنبش حماس، جایی برای خوشبینی و مذاکره جدی برای حل بحران باقی نمانده است.

الرفاعی تاکید کرد : فقط از راه مذاکره جدی و سازنده می توان بر مشکلات موجود غلبه کرد و امید بستن به راه حل های آمریکا و رژیم اسرائیل نه تنها مشکلی را حل نخواهد کرد بلکه شکاف و مشکلات موجود را افزایش خواهد داد.

وی تصریح کرد: ما معتقدیم که رژیم اشغالگر فلسطین و دولت آمریکا بخش تجزیه ناپذیری از بحران موجود و تشدید دودستگی و تفرقه میان فلسطینیان هستند.

الرفاعی درباره تمایل نداشتن ابومازن به گفتگو با حماس و ایجاد این باور که همزیستی میان فتح و حماس امکان پذیر نیست، گفت آنچه که "جرج بوش" رئیس جمهوری آمریکا و سردمداران اسرائیل ابراز داشته اند از حمایت آنها از یک طرف علیه طرف دیگر حکایت دارد و همین امر شکاف و اختلاف را میان گروههای فلسطینی گسترده تر می کند.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در لبنان گفت : ملت فلسطین اکنون در میدان مین بسیار بزرگی زندگی می کنند و مسئولیت همه برادران چه در فتح و چه در حماس ایجاب می کند تا تلاش کنند ایده نشستن دور میز مذاکره احیا و همه مسائل اختلاف برانگیز بررسی و حل شود و فقط با مذاکره است که می شود از تشدید اختلاف ها میان گروههای فلسطینی جلوگیری کرد.

الرفاعی با اشاره به گروههایی که مانع از برگزاری گفتگو میان فلسطینیان می شوند تصریح کرد : آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی از کسانی که از اختلافات فلسطینیان بهره می برند، نمی خواهند گفتگو داخلی میان فلسطینی ها صورت بگیرد و اختلافات حل شود و مصلحت اسرائیل را بر منافع ملت فلسطین ترجیح می دهند و این سه گروه بزرگترین مانع برای حل مشکلات و گفتگو داخلی فلسطینیان هستند.

وی گفت : افزون بر این موانع، موضعگیری کشورهای عربی است که حالت بی تفاوتی و سکوت را در پیش گرفته اند و به آنچه که بر سر فلسطینیان می آید بی توجهی می کنند و نظام سیاسی آنها رویدادهای جاری در فلسطین را نادیده می گیرند و بی اهمیت می پندارند که این خود مشکل بزرگی به شمار می آید.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در لبنان در پاسخ به این پرسش که بعضی معتقدند برگزاری انتخابات در راستای حل این مشکلات است و مخالفت حماس با آن توجیه پذیر نیست، گفت: از نظر جنبش جهاد اسلامی برگزاری این انتخابات مردود است و این انتخابات آرمان های ملت فلسطین را برآورده نمی کند.

وی تصریح کرد: برگزاری انتخابات زود هنگام در این برهه از زمان به پیچیدگی اوضاع کنونی می انجامد و به نفع ملت فلسطین نخواهد بود و باید در این مقطع زمانی فقط به کنترل اوضاع و حل مسائل بیاندیشیم.

کد خبر 521674

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha