۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۵۲

استاندار تاکید کرد؛

خطر کم آبی و آتش سوزی جنگل‌های کهگیلویه وبویراحمد را تهدید می کند

خطر کم آبی و آتش سوزی جنگل‌های کهگیلویه وبویراحمد را تهدید می کند

یاسوج- استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به کاهش بارش و خشکسالی در استان، گفت: خطر کم آبی و آتش سوزی جنگل‌ها، استان را تهدید می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین کلانتری صبح یکشنبه در نشست ستاد مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد افزود: امسال با توجه به کاهش بارش در استان با خشک‌سالی مواجه هستیم و این بحران فقط برخی دستگاه‌های متولی را درگیر نمی‌کند و اگر درست مدیریت نشود ممکن است که همه دستگاه‌ها درگیر شوند.

وی بیان کرد: استان علاوه بر کرونا، با خشکسالی، زلزله و آتش سوزی روبرو بوده و هست و باید تلاش شود که کمترین خسارت به مردم وارد شود.

کلانتری به بحران اتش سوزی جنگل‌ها اشاره کرد و گفت: استان ۱۲۰۰ نیرو آموزش دیده در حفاظت از منابع طبیعی دارد.

وی افزود: از مهم‌ترین کارها در پیشگیری از آتش‌سوزی شناسایی افراد و عوامل انسانی مسبب است، چرا که با هر آتش‌سوزی علاوه بر باد رفتن و ورود خسارت به منابع طبیعی و محیط زیست باعث تلف شدن بسیاری از منابع اعتباری استان می‌شود که به زحمت اختصاص می‌یابد.

استاندار گفت: امسال منابع اعتباری بسیار مناسبی برای استان در نظر گرفته شده و برای خرید بالگرد چهار میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد: دستگاه‌ها باید در مواقع بحرانی همکاری و تعامل داشته باشند، مدیران علاوه بر تلاش فردی و کمک در مواقع بحرانی و پخش آن از تلویزیون، باید بتوانند با توان مدیریتی، مجموعه خود را پای کار بیاورد.

وی به مدیران تاکید کرد: علاوه بر چالش‌های جدی مثل کرونا، خشکسالی، مدیریت تنش آبی، پیگیری زلزله سی‌سخت باید تلاش کنند، برگزاری انتخابات با مدیریت صحیح به صورت سالم برگزار شود.

وی با تأکید بر استفاده از همه ظرفیت‌ها در مواقع بحرانی افزود: منابع و امکانات برخی دستگاه‌های متولی مقابله با بحران محدود است و در موارد ضروری باید از تمام ظرفیت‌ها استفاده شود.

کلانتری با اشاره به خطر خشکسالی و تنش آبی در استان گفت: درباره خشکسالی و مدیریت تنش آبی باید اطلاع‌رسانی درست شود، اگر در کشت برخی محصولات کشاورزی ممنوعیت داریم، باید شفاف اطلاع داده شود، تا جلوی خسارت به خود کشاورز و دیگران گرفته شود.

وی تصریح کرد: در حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی چاره‌ای جز مشارکت مردم محلی نداریم، دستگاه‌ها تلاش کنند این مورد را پیگیری کنند و پایش پهپادی را در دستور کار قرار بدهند.

کد خبر 5218384

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha