۳۱ تیر ۱۳۸۶، ۱۰:۳۸

اولین همایش ادبیات معاصر فارسی پاییز امسال برگزار می شود

اولین همایش ادبیات معاصر فارسی پاییز امسال برگزار می شود

همایش دو روزه ادبیات معاصر فارسی از سوی مرکز گسترش زبان و ادبیات فارسی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با همکاری دانشگاه تهران، انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی و شورای گسترش زبان فارسی برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین همایش ادبیات معاصر فارسی آبان ماه امسال با دو محور اصلی شعر و نثر در تهران برگزار می شود.

دبیرخانه این همایش در فراخوانی محورهای شعر این همایش را تاثیر شعر پیش و پس از انقلاب اسلامی در شعر، کالبدشکافی فرهنگی عمومی در شعر معاصر، اندیشه های اجتماعی و سیاسی در شعر معاصر، «شعر معاصر، سنت و نوآوری» ، تاثیر شعر نیمایی در شاعران پس از او، نقد آرای شاعران معاصر درباره شعر معاصر فارسی، نظریه های ادبی در شعر معاصر، ساختار شناسی شعر معاصر، نقد اشعار نیمایی و شاعران نیمایی و شاعران هم عصر او در کشورهای دیگر اعلام کرده است.

همچنین در این فراخوان محورهای نثر، ویژگی های نثری داستان های معاصر، جایگاه و اهمیت زبان محاوره در داستان های معاصر، نوع ادبی (ژانر) داستان کوتاه معاصر، آغازگران داستان کوتاه معاصر فارسی، داستان نویسان معاصر ایرانی و نویسندگان هم عصر آنان گنجانده شده است.

براساس اطلاعیه دبیرخانه این همایش محققین، پژوهشگران و اساتید دانشگاه ها فرصت دارند خلاصه مقاله را تا دهم مهرماه سال جاری و اصل مقاله را تا بیستم آبان ماه به نشانی  E-Mail: gostaresh- farsi@icro.ir  ارسال کنند.

کد خبر 521902

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha