پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ تیر ۱۳۸۶، ۱۲:۵۶

نسخ ایرانی و غیرایرانی منتسب به مولانا راهی قونیه شد

نسخ ایرانی و غیرایرانی منتسب به مولانا راهی قونیه شد

کتابخانه قونیه طی طرحی گسترده آثار منتسب به مولانا را از کشورهای مختلف جمع آوری و در این کتابخانه گنجانده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از "زمان امروز" ترکیه، کتابخانه قونیه کلیه دست نوشته ها و قدیمی ترین آثار مولوی را از موزه ها و کتابخانه های کشورهای مختلف گرد آوری کرده است.

رئیس کتابخانه قونیه اعلام کرد که آنها در طرحی مشترک با مرکز تحقیقات مولانا تمام آثار قدیمی و دست نوشته های منتسب به مولانا را از کشورهای مختلف از جمله ایران، فرانسه، امارات و آذربایجان تحویل گرفته و به قونیه برگردانده اند. وی قونیه را زادگاه مولانا نامیده است.

به گفته "بکیر شاهین" آنها همچنین در صدد برآمده اند تا تفسیرها و مجلدات بزرگ آثار این شاعر و حتی دیگر آثار باقی مانده در نقاط مختلف را جمع آوری کنند.

وی خاطرنشان کرده است: ما موفق شدیم تا قدیمی ترین نسخه مثنوی را هم به قونیه بازگردانیم.

به گفته او، تا پیش از این قدیمی ترین آثار در امارات و آذربایجان وجود داشته و هم اینک با این اقدام به قونیه منتقل شده است.

کد خبر 522033

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha