پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۳

رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان اصفهان:

۲۷ داور قرآنی در سومین مرحله ارزیابی در اصفهان رقابت می‌کنند

۲۷ داور قرآنی در سومین مرحله ارزیابی در اصفهان رقابت می‌کنند

اصفهان - رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت: ۲۷ داور قرآنی در سومین مرحله ارزیابی داوران قرآنی در اصفهان در دو بخش صحت حفظ و وقف و ابتداء با یکدیگر رقابت می کنند.

حمید بخشی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری سومین مرحله ارزیابی داوران قرآن کریم استان اصفهان اظهار داشت: مرحله اول این ارزیابی در ۲۴ اسفند ماه و مرحله دوم در ۱۹ فروردین برگزار شده است.

وی با بیان اینکه در این مرحله برگزیدگان دو مرحله قبل طرح رزیابی و ساماندهی داوران قرآنی با یکدیگر به رقابت می‌پردازند، تصریح کرد: برای این امر ۲۷ نفر از استان اصفهان در این مسابقات شرکت می‌کنند.

رئیس اداره امور قرآنی با بیان اینکه ۲۱ نفر از این افراد شامل ۱۵ خانم و ۶ نفر آقا در مرکز استان در این مسابقات با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اداره کل اوقاف و امور خیریه حضور می‌یابند، افزود: این افراد در رشته‌های صحت حفظ و وقف و ابتداء با ارتباط ویدئوکنفرانسی در این آزمون شرکت می‌کنند.

برگزاری مسابقات کشوری تجوید به میزبانی اصفهان

وی افزود: همچنین ۶ نفر از داوران شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل به میزبانی اداره اوقاف آران در مسابقات شرکت کردند.

بخشی با بیان اینکه در حال حاضر مرحله ارزیابی داوران قرآنی در بخش تجوید آقایان نیز در اصفهان در حال برگزاری است، اضافه کرد: آقایان محمدرضا ستوده نیا و احمد حاجی شریف داوری این بخش را که از ۴ تا ۶ خرداد برگزار می‌شود، بر عهده دارند.

وی افزود: هفته آینده نیز مرحله سوم ارزیابی داوران دیگر رشته‌های قرآنی با دعوت از شرکت کنندگان برگزار خواهد شد.

کد خبر 5221265

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha